NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Denne korte, brede og retningsbestemte splitten er det foretrukne kjøretøyet for backcountry-pulveroppdrag. Burton Family Tree Pow Wrench Splitboard er et rått splitboard å ha med i løssnøen! Dens avsmalnende design og ekstra bredde hjelper deg med å holde den flytende følelsen bare en surfeinspirert form kan gi. Pow Wrench har Split Channel-kortfestet for å få deg opp på beina og i elementet raskere.

Den rene estetikken er ment å telegrafere brettets karakter og personlighet. The Family Tree handler om å bygge fremtiden med alle leksjonene fra over 40 år med eksperimentering og lidenskapen for å flyte gjennom skogene. Burton tar all den kunnskapen og setter den på prøve med nye konfigurasjoner av velprøvde metoder som gir spesifikke kjørefordeler. 

Directional Flat Top Bend har en flat profil overall med en rocker-nese for stabilitet og uanstrengt flyt perfekt for dype dager på surfete terreng. Retningsformen er designet for å flyte, med en litt lengre nese for å konsentrere pop i halen samtidig som den gir mye flyt og kontroll. Twin Flex er perfekt symmetrisk fra spiss til hale for en balansert tur som er like allsidig vanlig eller switch. WFO Base tilfører spesialformulert voks dypt inn i porene til det ekstraabsorberende, resirkulerte sintrede materialet med høy tetthet. Dette gjør det ultraholdbart for kjøring hele sesongen i alle forhold. 

  • Rått splitboard å ha med i løssnøen
  • Stabilitet og uanstrengt flyt 
  • Perfekt for dype dager på surfete terreng
  • Kort, bred og retningsbestemt split
  • Flat profil overall med en rocker-nese
  • Konsentrere pop i halen 
  • Triax fiberglass gir allsidig fleksibilitet og respons
  • WFO Base

 

 

Board Size 146 154
Weight Range 120-180 lbs. / 54-82 kg 180-260 lbs.+ / 82-118 kg+
Waist Width 255mm 265mm
Stance Location -25 -25
Binding Sizes L L
Running Length 980mm 1060mm
Sidecut Radius 6.3m 6.8m
Sidecut Depth 19.2mm 20.7mm
Stance Width 530mm 560mm
Nose Width 303.3mm 316.5mm
Tail Width 283.3mm 296.5mm
Effective Edge 1050mm 1130mm
Tilleggsinformasjon
Modellnr.22247101
ModellnavnFt Pw Wrnch Spt
FargekodeNo Colour
VaremerkeBurton

Beste bruksområder

  • Snowboard
  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Burton er synonymt med kvalitet, markedsledende og utviklende. Bindinger, splitboard, boots og brett, alt du trenger for gode dager i bakken eller på topptur. Fra 1977 har Burton vært med å utvikle og sprenge grenser for snowboard og alle kan være enige i at moderne snowboard har mye å takke Burton for. Burton er et merke for folk i fjellet, av folk som selv ferdes i fjellet. Her er det full fokus på kvalitet i alle ledd og bærekraft er en viktig bærebjelke i Burton i dag.Ser mer fra Burton

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet