NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Leken splitboardbinding med ekte snowboardbinding feel! 

Free Ranger-bindingen er en allsidig og leken binding som kjennes mer ut som en tradisjonell snowboardbinding når du nyter turen ned fra fjellet du har jobbet opp. Surf sidewall på innerfot gir en fleksibel og god kjørebinding støttet av Power sidewall på utsiden som gir støtte, support og respons. Reactive responsiv og relativt stiv highback og Air Form straps for komfortabel og kontant feste fra støvel til binding. 

Ride Mode 2.0 er inkludert i bindingssettet. Enkelt og montere og du trenger ikke kjøpe andre løse deler for å kunne bruke bindingene i både ride- og tour mode.

NB: Blir ikke levert med Quiver Connectors og Connect kit. 

Størrelse

S = 38 – 40,5
M = 41 – 44,5
L = 45 – 47

  • Leken og allsidig 
  • To-delt ramme 
  • Reactive Highback: 
  • Ramme: Flex 6 
  • Full EVA 
  • Vekt: 815g 
Tilleggsinformasjon
ModellnavnPRIME Connect Free Ranger + Splitboard Interface
VaremerkeKarakoram

Beste bruksområder

  • Snowboard
  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Tvillingbrødrene Bryce og Tyler Kloster er begge ingeniører og grunnla Karakoram i sin garasje i 2009. De hadde stått på Snowboard siden de var 3 år og vært med på innføringen og utviklingen av splitboard fra 2000-tallet. De hadde sett seg lei på dårlige konstruksjoner med feil materialer som ikke tålte hard bruk og de ville prøve å gjøre en bedre jobb selv. I august 2011 innledet de et samarbeid med Jeremy Jones i Jones Snowbards, noe som tyder på at de gjorde ting riktig. Navnet Karakoram har de lånt fra en av de råeste fjellområdene i Himalaya.

Karakoram er en liten produsent men har tusen ører ute i Snowboardmiljøet. Idag produserer de Splitboard-bindinger, clips, flip-speed risers, skarejern og bekledning.

Karakoram - innovate.ride.explore

Ser mer fra Karakoram

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet