NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Perfekt binding til førstegangskjøperen!

Grizzly Split er en allsidig og kjørevennlig binding til lettere kjørere. Bindingen har surf sidewalls på innsiden som gjør den tilgivende under kjøring og lett å tweake i lufta. Air Flow highback gjør den også komfortaben i ride mode. Bindingshuset har normal bredde og de lette og komfortable Air Form strapsene sørger for god support og feste av støvlene i bindingene. 

Ride Mode 2.0 er inkludert i bindingssettet. Enkelt og montere og du trenger ikke kjøpe andre løse deler for å kunne bruke bindingene i både ride- og tour mode. 

Størrelse
S = 38 – 40,5
M = 41 – 44,5
L = 45 – 47

  • Allsidig og myk 
  • Airflow Higghback 
  • Surf Sidewall 
  • Full EVA footbed
  • Vekt: 840g 
Tilleggsinformasjon
ModellnavnPRIME Grizzly + Splitboard Interface
VaremerkeKarakoram

Beste bruksområder

  • Snowboard
  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Tvillingbrødrene Bryce og Tyler Kloster er begge ingeniører og grunnla Karakoram i sin garasje i 2009. De hadde stått på Snowboard siden de var 3 år og vært med på innføringen og utviklingen av splitboard fra 2000-tallet. De hadde sett seg lei på dårlige konstruksjoner med feil materialer som ikke tålte hard bruk og de ville prøve å gjøre en bedre jobb selv. I august 2011 innledet de et samarbeid med Jeremy Jones i Jones Snowbards, noe som tyder på at de gjorde ting riktig. Navnet Karakoram har de lånt fra en av de råeste fjellområdene i Himalaya.

Karakoram er en liten produsent men har tusen ører ute i Snowboardmiljøet. Idag produserer de Splitboard-bindinger, clips, flip-speed risers, skarejern og bekledning.

Karakoram - innovate.ride.explore

Ser mer fra Karakoram

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet