NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Climb 2,0 fra Pomoca tilfredstiller de fleste toppturentusiaster. En fell som passer like bra til nybegynnere med ambisjoner, som erfarne entusiaster.

Fellen er produsert i 70 % mohair og 30 % nylon og har en vanntett membran mellom fellematerialet og limflaten. Den vanntette membranen forhindrer vanngjennomtrening, som ellers ville gitt redusert limeffekt og ville økt vekten på fellen. Det gjør denne fellen bedre egnet for turer hvor fellen skal på/ av flere ganger i løpet av turen. Climb er behandlet med Ever Dry-behandling fra Pomoca og mikssammensetningen gjør dette til en slitesterk og rask skifell.

  • Lengder: Small og medium
  • Materiale: 70/30 mohair og nylon mix
  • Bredde: 145mm
  • Vekt: 46g/cm2
Tilleggsinformasjon
Modellnr.541412
ModellnavnPomoca Climb 2.0 Splitboard 145Mm
FargekodeYELLOW
VaremerkeÅsnes

Beste bruksområder

  • Snowboard
  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Åsnes

Etter fire år hos Hagen Skifabrikk startet fire av brødrene Åsnes skifabrikken Brødrene Åsnes Skifabrikk AS på Straumsnes i 1922 og har i dag noen av de mest annerkjente fjellskiene på markedet. Med over 90 år av erfaring holder Åsnes fortsatt på med å produsere robuste fjellski og markaski, samtidig som man også satser offensivt på topptursegmentet.

Åsnes er ikke bare kjent for kvalitet, men også den patenterte fellelåsen som ble introdusert i 2003 og solide staver der de spesialiserer seg på tur- og eksepdisjonssegmentet innen skistaver. Idag er de markedsleder i sitt segment og produserer rundt 30.000 par ski per år. All produksjon av ski foregår idag i Sverige og Tsjekkia på solide fabrikker som har høy kunskap og erfaring når det kommer til ski.

Åsnes - 90 years of skiing history

Ser mer fra Åsnes

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet