Hilleberg Bivanorak green Hilleberg
Hilleberg
P213604

Hilleberg Bivanorak green

price2 300,-
Utsolgt
  • Bivanorak fra Hillberg
  • Allsidig beskyttelse
  • Laget av lett og sterk PU-belagt materiale
Hilleberg Bivanorak green
Hilleberg
213604
213604
Produktbeskrivelse

Bivanorak ble opprinnelig utviklet for det svenske luftforsvaret piloter, som gapahuksekk, sovepose, regn og vind plagg i sin krisepakke.

En ekstremt allsidig 580-gram multi beskyttelse. Bivanoraken er laget av et lett og sterk PU-belagt vanntett pustende stoff å transportere kondensert fuktighet. Hele plagget har tapede sømmer.

  • Vekt: ca.580g
Tilleggsinformasjon
ModellnavnBivanorak green
FargekodeGreen
VaremerkeHilleberg

Beste bruksområder

  • Ekspedisjon
  • Topptur og alpinisme
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Bo Hilleberg grunnla Hilleberg AB i 1971. På daværende tidspunkt lå virksomheten til foretaket innen skogsektoren, men det var bare starten på utviklingen. I tillegg til å være en skogsvokter, var Bo Hilleberg en ivrig friluftsmann som hadde sett seg trøtt på de tradisjonelle teltene der innerteltet settes opp først, for så å legge på et beskyttende yttertelt. Han hadde lenge fundert på muligheten for å koble sammen både innertelt og yttertelt, men manglet sømkunnskaper til å kunne gjennomføre ideen. I tillegg til å grunnlegge selskapet Hilleberg AB i 1971, møtte han sin fremtidige hustru Renate Neuer, og det skulle vise seg at de to var en vellykket kombinasjon også rent virksomhetsmessig.

Renate laget prototypen av Bos idé: Et telt man kan sette opp raskt, uten å måtte sette opp et innertelt først og deretter legge på beskyttelsen mot regnet. Resten er historie som man sier, og det er ikke uten grunn at man kjenner igjen Hilleberg-telt på polare ekspedisjoner, på høye fjell, i skogen og ellers hvor man ferdes. En Hilleberg-eier kjennetegnes ofte av et stort smil - teltene er enkle å slå opp, veier ikke for mye og holder i år etter år etter år.

Ser mer fra Hilleberg
Prisutvikling
200025003000350029. mar.11. apr.24. apr.7. mai20. mai2. jun.15. jun.
PrisdatoNy pris
  • 27.03.20222 300,-

Ofte kjøpt sammen med dette produktet

Lignende produkter