-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til klatring. Se kodene her! 

Polar Bike Mount Adjustable Sort Polar
Polar
P299636

Polar Bike Mount Adjustable Sort

price199,-
  • Kan enkelt feste rundt styret eller styrestemmen
  • Setter ikke merker og kan festes på nesten alle styrer
  • Perfekt for å feste klokken på styret
Få på lager
Produktbeskrivelse

Det justerbare sykkelfestet fra Polar gir et godt feste rundt styret eller styrestemmen på så og si alle sykler, uten å sette igjen merker. Låsemekanismen med hurtigutløsning kan lett betjenes med én hånd for å rotere sykkelcomputeren i ønsket retning.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnBike Mount Adjustable
FargekodeSort
VaremerkePolar

Beste bruksområder

  • Sykling
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Fra POLAR leverte sin første patent på trådløs hjertefrekvensmåling i 1979 tok det kun 3 år før de i 1982 stolt kunne lansere sin første trådløse hjertefrekvensmåler som kunne bæres rett på kroppen. I dag kjenner vil til fordelene med å kunne bruke pulsmåling og får det oftest i kombinasjon med en klokke man bærer på hånden. Fra de mer grunnleggende modellene som bidrar med motivasjon og læring for nybegynnere og mosjonister til de mer avanserte, komplette treningssystemene for toppidrettsutøvere innenfor mange idrettsgrener som kan ønske seg blant annet døgnkontinuerlig aktivitetsmålere.

I dag leverer POLAR det mest omfattende produktutvalget i bransjen og har et enormt sortiment innen pulsklokker, GPS med coaching, måleinstrumenter til sykkel og svømming, høydemålere, diverse treningsapper og hjelp til vektkontroll.

POLAR - Pioneer of wearable sports technology

Ser mer fra Polar

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet