-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Hilleberg pluggpose Hilleberg
Hilleberg
P126605

Hilleberg pluggpose

price60,-
Anbefalt
Utsolgt
  • Pluggpose fra Hilleberg
  • Fungerer også som oppbevaringspose for diverse
  • Kraftig materiale
UtsolgtFå varsel
Produktbeskrivelse

Enkel pluggpose fra Hilleberg i kraftig stoff. Kan også brukes som oppbevaringspose for reparasjonskit eller medisiner eller toalettsaker.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnPINNPÅSE XP
VaremerkeHilleberg

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(13)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Bo Hilleberg grunnla Hilleberg AB i 1971. På daværende tidspunkt lå virksomheten til foretaket innen skogsektoren, men det var bare starten på utviklingen. I tillegg til å være en skogsvokter, var Bo Hilleberg en ivrig friluftsmann som hadde sett seg trøtt på de tradisjonelle teltene der innerteltet settes opp først, for så å legge på et beskyttende yttertelt. Han hadde lenge fundert på muligheten for å koble sammen både innertelt og yttertelt, men manglet sømkunnskaper til å kunne gjennomføre ideen. I tillegg til å grunnlegge selskapet Hilleberg AB i 1971, møtte han sin fremtidige hustru Renate Neuer, og det skulle vise seg at de to var en vellykket kombinasjon også rent virksomhetsmessig.

Renate laget prototypen av Bos idé: Et telt man kan sette opp raskt, uten å måtte sette opp et innertelt først og deretter legge på beskyttelsen mot regnet. Resten er historie som man sier, og det er ikke uten grunn at man kjenner igjen Hilleberg-telt på polare ekspedisjoner, på høye fjell, i skogen og ellers hvor man ferdes. En Hilleberg-eier kjennetegnes ofte av et stort smil - teltene er enkle å slå opp, veier ikke for mye og holder i år etter år etter år.

Ser mer fra Hilleberg

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet