-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Hilleberg X-peg (10 Pcs.) Hilleberg
Hilleberg
P213637

Hilleberg X-peg (10 Pcs.)

price1 639,-
  • Teltplugg fra Hilleberg
  • Robust konstruksjon
  • Designet for de mest krevende forhold
Få på lager
Produktbeskrivelse

Hillberg X-Peg er en teltplugg oppkalt etter sitt kryssformede tverrsnitt. X-Peg er 30cm lang med en robust konstruksjon for å tåle de mest krevende forhold. Pluggen er utstyrt med et øye og en "L" krok på toppen gir rask feste til barduner og hemper.

  • 10-pak
  • Materiale: Aluminium
  • Lengde: 30cm
  • Vekt: 78g
Tilleggsinformasjon
ModellnavnX-PEG (10-p)
VaremerkeHilleberg

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Bo Hilleberg grunnla Hilleberg AB i 1971. På daværende tidspunkt lå virksomheten til foretaket innen skogsektoren, men det var bare starten på utviklingen. I tillegg til å være en skogsvokter, var Bo Hilleberg en ivrig friluftsmann som hadde sett seg trøtt på de tradisjonelle teltene der innerteltet settes opp først, for så å legge på et beskyttende yttertelt. Han hadde lenge fundert på muligheten for å koble sammen både innertelt og yttertelt, men manglet sømkunnskaper til å kunne gjennomføre ideen. I tillegg til å grunnlegge selskapet Hilleberg AB i 1971, møtte han sin fremtidige hustru Renate Neuer, og det skulle vise seg at de to var en vellykket kombinasjon også rent virksomhetsmessig.

Renate laget prototypen av Bos idé: Et telt man kan sette opp raskt, uten å måtte sette opp et innertelt først og deretter legge på beskyttelsen mot regnet. Resten er historie som man sier, og det er ikke uten grunn at man kjenner igjen Hilleberg-telt på polare ekspedisjoner, på høye fjell, i skogen og ellers hvor man ferdes. En Hilleberg-eier kjennetegnes ofte av et stort smil - teltene er enkle å slå opp, veier ikke for mye og holder i år etter år etter år.

Ser mer fra Hilleberg

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet