-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Urberg Footprint 2-Person Dome Tent G3 Black Urberg

Urberg Footprint 2-Person Dome Tent G3 Black

price449,-
  • Bunnduk til ditt Urberg 2-person Dome Tent G3
  • Øker komforten og levetiden på teltet
  • Beskytter mot fukt
På lager
Produktbeskrivelse

Footprint 2 P Dome Tent G3  er en bunnduk som passer til ditt Urberg 2-person Dome Telt G3. Bunnduken dekker både den indre og den ytre delen av teltet og beskytter mot slitasje. Bunnduken er med på å fjerne kondensen som dannes i teltet av jordfuktighet, samt øker komforten og levetiden på teltet. 

  • Materiale: 68D 210T, 3000 mm WR C0
  • Vekt: 410 g
  • Vannsøyle: 5000 mm
Tilleggsinformasjon
Modellnr.PL11000
ModellnavnFOOTPRINT 2-PERSON DOME TENT G3
FargekodeBlack
VaremerkeUrberg

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Bærekraft

1% for the planet

Denne merkevaren har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetning til en kjent miljøvernorganisasjon. Så når du velger et produkt fra Urberg tar du også et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet.

Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Urberg

Urberg - Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer rimelige, slitesterke og jordnære produkter av god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet

Ser mer fra Urberg

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet