-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Work Sharp Ken Onion BGA Slipeanlegg Work Sharp
Work Sharp Ken Onion BGA Slipeanlegg Work Sharp
Work Sharp Ken Onion BGA Slipeanlegg Work Sharp
-23%
Work Sharp
P109-2773

Work Sharp Ken Onion BGA Slipeanlegg

discounted price1 149,-original price1 499,-
Anbefalt
  • Horisontalt anlegg for slipebånd
  • Bredt spekter av justerbarhet
  • Fungerer kun sammen med WorkSharp «Ken Onion» kniv-og verktøysliper
På lager
Tilbudet er gyldig ut 21.08.2022, så langt lageret rekker.
Produktbeskrivelse

WSKTS-KO slipeanlegg er et horisontalt anlegg for slipebånd, designet for knivforming, skjerping og honing. Slipebåndet festes over med fire trinser som kan justeres fra 10 ° til 35 ° (i trinn på 1 °) og inkluderer 1 ”x 18” slipebånd i ulike korninger. De øverste trinsene har to senteravstandsposisjoner, slik at du kan velge den foretrukne beltedefleksjonen for å lage den kantprofilen du ønsker -  en full konveks eller flat konveks. Dette lar seg tilpasse eggen for å dekke dine behov eller preferanser best. 

Slipeanlegget tilsvarer designet som knivbladprodusentene bruker, og gir et bredt spekter av justerbarhet, slik at du kan tilpasse formen, skjerpe og finusse knivene dine hjemme uten å måtte kjøpe utstyr i full størrelse. Den er produsert med støpte metallkompententer og konstruerte polymerer for å opprettholde strenge krav til tunge slipeoppgaver. Slipeanlegget installeres raskt og enkelt takket være den verktøyløse designen, og det er også raskt og enkelt å skifte slipebånd. 

Hastigheten er justerbar fra fra 1200 SFM til 2800 SFM for å imøtekomme et bredt spekter av slipe- og honeoppgaver. Leveres med et utvalg av 1 ”x 18” slipebånd: Norton keramisk P120, Norax X65 (P220), X22 (P1000), X4 (P1000) og Micro-Mesh 12000

NB: Fungerer kun sammen med WorkSharp «Ken Onion» kniv-og verktøysliper, denne er ikke inkludert. 

  • Kan justeres fra 10 ° til 35 °
  • Rask å installere
  • Raskt og enkelt å skifte slipebånd
  • Leveres med et utvalg av slipebånd (Norton keramisk P120, Norax X65 (P220), X22 (P1000), X4 (P1000) og Micro-Mesh 12000)
Tilleggsinformasjon
ModellnavnKO-BGA Slipeanlegg
VaremerkeWork Sharp

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
  • Jakt
Produktomtaler
(7)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Work Sharp har sitt spesialfelt innen verktøy- og knivslipere som er blitt utrolig populære, rett og slett fordi det er slipere som fungerer og gjør den jobbben som forventes. Work Sharp produseres i USA av Darex som er en av verdens ledende produsenter av slipemaskiner. 

Ser mer fra Work Sharp

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet