KundeserviceReturinfo

30% på alt* av fiskeutstyr🎣☀️ Se mer info her!

Outer peace - Arc'teryx

Vi tror veien til en bedre versjon av deg selv starter i naturen utenfor stuedøren og hverdagen

Målet vårt er å fjerne barrierer, slik at så mange som mulig kan oppleve naturens kraft. Vi håper derfor du åpner døren, går ut og kjenner naturens fred og ro - finn din Outer Peace.

Intervju med Stinius Skjøtskift

Stinius, hva gir aktiviteter i naturen, som eksempelvis skikjøring og sykling med deg?

  • Det får meg til å føle meg bedre med meg selv, avslappet og fokusert. Det hjelper meg også å beherske ting i livet som ikke inkluderer det å være aktiv ute i naturen.
    Mental helse er i dag ofte assosiert med å styrke sin motstandsdyktighet. Hjelper det å være utendørs deg med å bygge opp din motstandsdyktighet?
    100% Det å tilbringe tid ute i naturen er nok det viktigste og beste jeg kan gjøre for min mentale helse. Det er vanskelig å beskrive, men alt i alt så får man en bedre følelse om seg selv, og jeg liker den følelsen.

Har sport og friluftsliv alltid vært viktig for deg?

  • Ja det har alltid vært veldig viktig, men kanskje ikke på samme måte som i dag. Når jeg var yngre tok jeg det for gitt, og jeg skjønte ikke hvor heldig jeg var som hadde naturen i bakgården.
    Nå som jeg er blitt eldre har jeg begynt å satt mer pris på hvert sekund jeg kan bruke ute i naturen. Jeg har skjønt at det å være ute og finne «Outer Peace» er noe jeg trenger for å komme meg fremover i livet.

Fortell gjerne om ditt nye prosjekt “Lofoten”!

  • Prosjektet mitt fra Lofoten er noe jeg filma på slutten av fjorårets sesong. Vi hadde en uke med ustabil snø og skiftende vær. Vi brukte mye tid på å vente på det perfekte lyset, og på at tåka skulle lette. Det gikk ikke akkurat som planlagt, men vi gjorde det beste ut av det. Jeg håper folk vil like det uansett Det å filme over polarsirkelen kan være veldig utfordrende av og til. Jeg vil forhåpentligvis få muligheten til å filme mer i Lofoten denne sesongen.

Hva mener Arc'teryc med outer Peace?

Sammen med forskere, designere, lokal og odrettssamfunn ønsker de å oppfordre til diskusjon og handling, slik at flere mennesker begynner å bruke naturen.
Outer Peace er dere langsiktige forpliktelse hvor de gjennom partnerskap gir rom og mulighter for at så mange som muligg kan tilbringe mer tid i naturen.

Naturens Kraft kan ikke kobles fra kraften av tilhørighet, kraften i et lokalsamfunn, eller kraften vi føler når vi utfordrer vår mentale helse.
Alt henger sammen.
Shelma Jun

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!