-30% på alt* utstyr og -30% på alt* av sko & støvler! Se kodene her

Tenaya

Tenaya ble startet i 1997 av José Luis García, sammen med en familje av entreprenører. Jose Luis hører til en familie der alle fire brødre er klatrere, og hadde sin første klatreopplevelse i en alder av 8 år. Hans lidenskap for storveggsklatring har tatt han verden rundt og hjelpt han og gjøregjort bestigninger på kjente steder som Fitz Roy og El Capitan.

I 1995 på en klatretur i Yosemite National park begynte idéen om passion og dedikasjon for å utvikle bedre produkter med respekt og lojalitet til klatrerens behov. Siden gamledager så har klatrere som Ron Kauk, Josune Bereziartu, Pou-brødrene og Ramon Julián spilt en viktig rolle i dette prosjektet. Fjellklatring er en sport som vi elsker og har alltid vært i hjertet hos dette sellskapet.

Allerede to år etter det første Tenaya produktet kom ut på markedet hadde de allerede blitt brukt til å klatre de tøffeste forholdene i verden. Det første designet sto ut for dens utrolige presisjon på små tak.

Den neste generasjonen av Tenaya modeller overrasket og imponerte de fleste med sin perfekte balanse og respons på biomekanikk. Med Aqua+ modellen, Josune Beriazrtu ble det første kvinnen til å klatre 9a, noe som imponerte hele verden og satte praktisk talt kvinner på samme nivå som men når det kommer til vanskelighet.

Idag er modeller som Ra, Inti og Masai store favoritter hos dagens klatrere rundt om i verden, og blir brukt på de mest utfordrende stedene. All produksjon skjer i Spania, noe som er en del av Tenaya's filosofi.

Tenaya - This is our reason to exist

9 treff sortert på
Tenaya Mundaka Tenaya
Tenaya
Unisex
Mundaka
price1 949,-
Tenaya Masai Tenaya
Tenaya
Unisex
Masai
price1 599,-
Tenaya Oasi Tenaya
Tenaya
Unisex
Oasi
price1 749,-
Tenaya Ra Woman Tenaya
Tenaya
Dame
Ra Woman
price1 649,-
Tenaya Tanta Tenaya
Tenaya
Unisex
Tanta
price1 349,-
Tenaya Mastia Tenaya
Tenaya
Unisex
Mastia
price1 999,-
Tenaya Iati Tenaya
Tenaya
Unisex
Iati
price1 799,-
Tenaya Oasi Lv Tenaya
Utsolgt
Tenaya
Dame
Oasi Lv
price1 749,-
Tenaya RA Tenaya
Anbefalt
Utsolgt
Tenaya
Unisex
RA
price1 649,-
Viser 9 av 9 produkter