NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Velkjent toppmodell fra Tenaya. En klatresko som er svært presis, følsom og med gode kante-egenskaper. Dette sammen med en medium asymetrisk og svakt nedoverbøyd lest, gir gode allround egenskaper. Behagelig passform sammen med overdel i et materiale som strekker seg lite, gjør den også til et godt valg for nybegynnere.

Bygd med utgangspunkt i en medium bred lest og normal fotbue, men lett å tilpasse da den har en romslig åpning og gode, bredde borrelåser.

  • Lukking: Dobbel borrelås
  • Profil: Svakt nedoverbøyd lest
  • Asymmetri: Medium asymetrisk
  • Overdel: Microfiber
  • Innside: TXT behandlet bomull
  • Innersåle: TST multi-layer stretch tex
  • Mellomsåle: 2D PLT 10
  • Såle: Vibram XS Grip 4mm
  • Vekt: 340g (per par i strl: UK 5,5)
Tilleggsinformasjon
Modellnr.TNRA
ModellnavnRA
FargekodeBlanco
VaremerkeTenaya
UnderlagKLATRE-Allround

Beste bruksområder

  • Klatring
Produktomtaler
(8)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Tenaya ble startet i 1997 av José Luis García, sammen med en familje av entreprenører. Jose Luis hører til en familie der alle fire brødre er klatrere, og hadde sin første klatreopplevelse i en alder av 8 år. Hans lidenskap for storveggsklatring har tatt han verden rundt og hjelpt han og gjøregjort bestigninger på kjente steder som Fitz Roy og El Capitan.

I 1995 på en klatretur i Yosemite National park begynte idéen om passion og dedikasjon for å utvikle bedre produkter med respekt og lojalitet til klatrerens behov. Siden gamledager så har klatrere som Ron Kauk, Josune Bereziartu, Pou-brødrene og Ramon Julián spilt en viktig rolle i dette prosjektet. Fjellklatring er en sport som vi elsker og har alltid vært i hjertet hos dette sellskapet.

Allerede to år etter det første Tenaya produktet kom ut på markedet hadde de allerede blitt brukt til å klatre de tøffeste forholdene i verden. Det første designet sto ut for dens utrolige presisjon på små tak.

Den neste generasjonen av Tenaya modeller overrasket og imponerte de fleste med sin perfekte balanse og respons på biomekanikk. Med Aqua+ modellen, Josune Beriazrtu ble det første kvinnen til å klatre 9a, noe som imponerte hele verden og satte praktisk talt kvinner på samme nivå som men når det kommer til vanskelighet.

Idag er modeller som Ra, Inti og Masai store favoritter hos dagens klatrere rundt om i verden, og blir brukt på de mest utfordrende stedene. All produksjon skjer i Spania, noe som er en del av Tenaya's filosofi.

Tenaya - This is our reason to exist

Ser mer fra Tenaya

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet