KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

FIND THE RIGHT MODEL

Haglöfs lager friluftsbukser som varer. De smarte funksjonene og detaljene er der, kvaliteten og komforten er upåklagelig, og designet er tilpasset bevegelse. Det er nå lettere enn noen gang å finne de riktige turbuksene for deg. Velg din passform. Velg din kvalitet. Ferdig. Så enkelt som det.

VELG DIN PASSFORM

Dame:

Alle damebukser er designet med en kvinne-først-tilnærming, med en sann forståelse av hvilke typer passformer og stiler som er mest ettertraktet. Serien består av fire passformer:

Relaxed har høy midje og rette ben hele veien ned. Den har ankeljusteringer og flere lommer. Den har litt benplass uten å være for løstsittende.

Standard er den perfekte balansen mellom Slim og Relaxed. Den har stretch innlegg og sitter nærmere kroppen uten å være for stram. Midjen er høy, og bena er avsmalnet med justerbare ankler.  

Slim har en høy midje, en tettsittende passform, og er generelt strammere hele veien, men ikke trang som en tights. Slim fit-modellene er laget av elastiske materialer.

Tight kommer med høy midje og sitter tett over hele benet. Her er det ingen ekstra benplass, bare super slitesterke og funksjonelle tur tights.

Herre:

Standard har en passform som følger kroppen, med høy midje og lett avsmalnende ben. Den har justerbare ankler, flere lommer og stretch innlegg. 

Slim har en behagelig tett passform. Den er tettsittende uten å være stram, og er laget av elastiske materialer hele veien. Den har justerbare ankler og flere lommer.

VELG DIN KVALITET

Når du har bestemt deg for hvilken passform du foretrekker, er det på tide å velge hvilken kvalitet som passer best for aktiviteten din.

Bukser til herre

Se flere herre bukser

Turbukser og turtights til dame

Se flere bukser til dame
Se Haglöfs dameklærSe Haglöfs herreklær

Se mer innhold

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies