KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Garmin nyhet: Fenix 7 og Epix 2

Garmin har siden starten i 1989 utviklet seg til å bli en ledende produsent av GPS-navigasjonsprodukter og smartteknolgi for bil-, fly-, båt-, fritids- og treningsmarkedene. Garmin lager produkter som er utviklet på innsiden for livet på utsiden.

Det jobbes konstant med utvikling av design, brukervennlighet

Garmin - You'll be lost without it!

Nå lanserer Garmin nyhetene Fenix 7 og Epix 2

Fenix 7

Fenix har allerede etablert seg som en av de råeste klokkene på markedet innen sin kategori og blant friluftsklokker.

Fenix passer like godt inn enten du er langt fra nærmeste asfalt eller på kontoret. Klokken har funksjoner som er geniale både i villmarken og i byen.

Så hva er så spesielt og unikt med den nye Fenix 7

  • Et nytt og mer holdbart design med klokkehus i titan og fiberforsterket polymer, og PowerSapphire-glass i ripebestandig safir, med solcellelading
  • Knapper du kan stole på og som fungerer i alle omgivelser kommer i tillegg til en responsiv ny touchskjerm som gir deg rask tilgang til smarte funksjoner, menyer, og kart navigering.
  • Ta treningen til et nytt nivå med Stamina sanntidsmåling av utholdenhet, treningsstatus, avanserte ytelsesmålinger, og over 30 forhånd innlastede aktivitetsprofiler.
  • Naviger utendørs med nøyaktig sporing ved hjelp av flerbåndsteknologi, avansert 3-akset kompass, gyroskop, og barometrisk høydemåler.
  • Følg med på helsen din ved hjelp av pulsmåling på håndleddet, pulsoksymeter måling, Health Snapshot, stressmåling, og avansert søvnsporing.
  • Bruk klokken i hverdagen med smartvarsler, mulighet til å endre klokkeinnstillinger i Garmin Connect-appen på telefon, Garmin Pay kontaktløs betaling, og forhånds nedlastede apper for musikk og musikklagring

Epix Outdoor

Epix er en premium multisport og smartklokke som du kan bruke både til trening, og i hverdagen. Den har en flott AMOLED-skjerm, safirglass, ramme i titan, og opptil 16 dagers batteritid. Hold deg oppdatert med smartvarsler fra tilkoblet smarttelefon, Garmin Pay kontaktløs betaling, og musikklagring på klokken.

Forstå kroppen din bedre med helseovervåkningsfunksjoner som pulsmåling på håndleddet, pulsoksymetermåling, måling av respirasjonsfrekvens, og mer. Legg opp treningen slik du selv ønsker med over 30 forhåndsprogramerte aktivitetsprofiler, følg med på ytelsesmålinger, eller følg et Garmin Coach treningsprogram.

Hva kjennetegner Epix Outdoor?

Epix kombinerer bruk av førsteklasses materialer som titan og safirglass med en flott 1,3’’ AMOLED-skjerm. Knapper du kan stole på, kombinert med en responsig touchskjerm, gir dobbel funksjonalitet som forbedrer daglig smartklokkebruk, og navigering i kart. Følg med på animerte treningsøkter for for kondisjonstrening, styrketrening, yoga, og pilates direkte på klokkeskjermen, og enkelt bytt mellom ulike QuickFit-klokkeremmer for bruk til hverdags eller trening.

På Sapphire utgavene levers klokken med forhåndsinnlastet med TopoActive-kart, slik at du er klar neste fjelltur, og den nye touchskjermen gjør navigeringen i kartet enklere enn noen gang. For de andre klokkene kan TopoActive-kart lastes ned over Wi-Fi.

  • Advanced training lar deg ta treningen til et nytt nivå med aktivtetsprofiler for alt fra buldring til fjellklatring, til styrketrening, og mer. I tillegg kommer funksjoner for best mulig ytelse, som lar klokken hjelpe deg med treningen og kalkulering av tider og distanser basert på tidligere prestasjoner.
  • Epix kommer med en rekke navigasjonsfunksjoner, den støtter multi-GNSS satellittsystemer, og flerbåndsteknologi for økt nøyaktighet i krevende terreng. Klokken kommer med forhåndsinnlastede skikart, og 42 000 golfbaner.
  • Up Ahead-funksjonen som gir deg mulighet til å legge inn holdepunkter i løypen, slik at du enhver tid kan se hvor langt det er igjen til neste drikkestasjon, stigning, eller veikryss. Du kan også selv på forhånd sette opp punkter i løypen hvor klokken skal vise deg forskjellige data, som for eksempel gjenstående distanse og stigning, i tillegg vil den også vise et sammendrag over den siste splitten med mulighet for å kunne bruke en hviletidtaker.
  • pix kommer med en rekke funksjoner for aktivitetsmåling og helseovervåking, inkludert pulsoksymeter, optisk pulsmåling på håndleddet respirasjonsfrekvens, og stressmåling. Den har i tillegg funksjoner som Body Battery, kondisjonsalder, Sleep Score og avansert søvnmåling. Når den er koblet til en kompatibel smarttelefon, vil du også kunne få smartvarsler rett på klokken, og du har mulighet til å skru dette av under treningsaktiviteter. Sikkerhet- og sporingsfunksjoner gjør at du kan trene utendørs med automatisk hendelsesregistrering, eller manuelt utløse assistanse alarm, som begge kan melding med brukerens posisjon til nødkontakter. Klokken kommer med Garmin Pay, kontaktløs betaling, mulighet til å laste inn musikk fra apper som Spotify, Amazon Music, og Deezer, som kommer forhåndinnlastet på klokken gjennom den nye Connect IQ Store On Device. Denne lar deg oppdage nye apper og urskiver direkte på klokken, og lar deg laste dem ned via Wi-Fi, uten å bruke telefon.

Garmin bestselgere

Se flere

Se mer innhold

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies