KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Garmin nyhet: Instinct 2

Garmin har siden starten i 1989 utviklet seg til å bli en ledende produsent av GPS-navigasjonsprodukter og smartteknolgi for bil-, fly-, båt-, fritids- og treningsmarkedene. Garmin lager produkter som er utviklet på innsiden for livet på utsiden.

Det jobbes konstant med utvikling av design, brukervennlighet

Garmin - You'll be lost without it!

Nå lanserer Garmin nyheten Instinct 2

Instinct 2 er en robust smartklokke med et røft design, fullspekket med forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for løp, sykling, svømming med mer. Dristige farger, skjerm med høy kontrast og et spesiallaget design gir liv til en tradisjonell smartklokke som virkelig vekker oppsikt. Instinct 2 tilbyr ulike versjoner, tilpasset ulike målgrupper som for eksempel Instinct 2 Tactical der hovedmålgruppen er militære grupper, eller Instinct 2 Surf Edition med dedikerte surfefunksjoner som tidevannsdata og en surfeaktivitet som hjelper deg med å få mest mulig ut av hver eneste bølge. Instinct 2 kommer også med Solar-utgave med sollading og ubegrenset batteritid i smartklokkemodus dersom den får tilstrekkelig med sollading.

Så hva er så spesielt og unikt med den nye Instinct 2

  • Kommer med fiberforsterket urkasse i polymer og kjemisk forsterket, ripebestandig Corning® Gorilla®-glass
  • Solar-utgave med sollading og ubegrenset batteritid i smartklokkemodus dersom den får tilstrekkelig med sollading.
  • Last ned ulike urskiver og apper til klokken med Connect IQ butikken Surf Edition med surfefunksjoner som tidevannsdata og en surfeaktivitet som hjelper med å få mest mulig ut av hver eneste bølge.
  • Tactical Edition med spesialfunksjoner rettet mot militære grupper.
  • Forstå kroppen din bedre med en rekke funksjoner for helseovervåkning, for eksempel pulsoksymeter måling, stressmåling og avansert søvnsporing.
  • Naviger deg tilbake til start med TrackBack-funksjonen

Garmin bestselgere

Se flere

Se mer innhold

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!