KundeserviceReturinfo

NÅ: -30% på alle* sko og støvler! Kode: SKO. Les mer

Tips til høsttur med barna

Høsten byr på like mange muligheter som resten av året for den som vet å utnytte naturen og mulighetene. Høstluften er full av gode opplevelser og det er kort mellom vanndammer å hoppe i og blader å vasse i.
Bålforbudet oppgheves de fleste steder og plasser som for noen uker siden var fulle av mennesker kan være folketomme og man kan ofte få de beste plassene nesten helt for seg selv.

Tenn et bål

"Mat smaker ofte ekstra godt om den er tilberedt på bålet"

Fra 15. September er det slutt på det generelle bålforbudet og det åpner seg mange fine muligheter til å nyte varmen fra flammene ute på tur. Mat smaker ofte ekstra godt om den er tilberedt på bålet og mat som pinnebrød og marshmallows er like godt for liten som for stor.

Vi har laget en guide for deg som ønsker tips til hvordan du kan tenne bål. Vi har og samlet noen enkle oppskrifter, blant annet oppskriften på pinnebrød.

Overnatt ute

Vi har laget en egen guide for deg som vil ha noen enkle tips og råd for telttur med barn.

"Du trenger ikke gjøre det så komplisert"

Hopp i en vanndam

Høsten trenger ikke oppleves sin regntung og våt, den kan være artig og leken, med vanndammer, bekker og demninger. Sjøsett en barkebåt, lag en kanal med demninger og broer mellom vanndamenne eller bare hopp, plask og lek. De fleste av oss er vanntette og om man blir vår trenger ikke være så farlig så lenge man ikke blir for kald.

Vi har laget en egen guide for deg som vil ha tilps til hvordan du kan impregnere klær og støvler.

Lære å spikke

Å spikke kan være en kreativ måte å få utfolde og være kreativ på. Pølsepinner er en grei start, kanskje man etterhvert kan lage noen med flere spisser så man får plass til flere pølser på en pinne, eller hva med en med flere spisser, så man f.esks kan balansere et ostesmørbrød på?
Vi har en rekke med kniver til både store og små hos fjellsport. 
Det er lurt med en kniv som ikke er altfor lang, er god å holde i og som gjerne har fingervern.
Noen kniver har dessuten butt spiss, så den er litt tryggere for barn å bruke.

"Mestringsfølelse, selvkontroll og gleden av å skape noe"