KundeserviceReturinfo

Sjekk ut våre aktuelle rabattkoder! 🧡

Garmin klokker

Garmin sine klokker har blitt synonymt med trening, eventyr, ekspedisjon og hverdag.
Garmin har etter hvert bygd opp et univers av serier og modeller - så du enkelt finner en klokke som passer perfekt for deg og din hverdag.

Vi har laget en egen side med produkttester og tilbakemeldinger på flere av Garmin sine produkter.

FenixForerunnerInstinctVenu
Ordliste og forklaringer

FORERUNNER 965 og 265/265S

Les mer om 965 og 265 klokkene her

De klareste smartklokkene fra Garmin til løping og hverdag noensinne - Nå med en AMOLED-berøringsskjerm.

965 er en premium GPS-multisportklokke med en lett titanramme.

265/265S lar deg velge blant mer enn 30 aktivitetsprofiler og gir deg et komplett bilde av helsen din.

FĒNIX

Sett deg nye mål og bryt grenser med FĒNIX- serien fra Garmin. Fenix er en serie med klokker som passer for deg som driver med variert aktivitet og friluftsliv. Fenix har god batteritid, finnes i varianter med solar og er klokken for deg som vil ta trening og friluftsliv litt lengre, litt raskere og litt høyere.

FORERUNNER 955/255/55

FORERUNNER 955-SERIEN

Du har premiepallen som mål. Slå de andre med Forerunner 955-serien, premium multisportklokkene med innebygde kart og de mest avanserte treningsfunksjonene våre noensinne. I tillegg forlenger den ekstra solcelleladingen batterilevetiden mens du løper.

FORERUNNER 255

Du gjør fremskritt. La oss ta neste skritt nå. Få trenings- og restitusjonsinnsikten du trenger for å oppnå den beste tiden din noensinne, med en smartklokke i Forerunner 255-serien. Den har funksjoner som løpswidget og morgenrapport, som gjør at du kan holde riktig tempo for det neste løpet og dagen fremover.

FORERUNNER 55

Se tid. Se avstand. Se tempo. Du får faktisk også mye mer med denne GPS-smartklokken.
Men det viktigste er at den er svært enkel å bruke.

INSTINCT 2 SERIEN

Du vil ha en robust enhet. Du vil ha en tøff enhet. Du vil ha en GPS-smartklokke som ikke ser ut som andre GPS-smartklokker. Instinct kommer i både en stor og mindre størrelse og er laget for å bryte konvensjonene, erobre elementene og tåle mer.

VENU 2 SERIEN

Stil og design kombineres med helse og velvære. Denne GPS- smartklokken er klar og strålende og er spesialutviklet for at du skal komme i bedre kontakt med kropp og sjel – og vennene dine.

Klokken er spekket med gode funksjoner for en god hverdag med en god klokke.

Vívoactive

GPS-Smartklokke som er skapt for en aktiv livsstil.
Få informasjon om kroppen din, og tren med en smartklokke som kan spore alt du gjør og hjelpe deg med å nå helse- og treningsmålene dine. Klokke med innebygde sportsapper, kontaktløse betalingsløsninger, musikk og kontinuerlig helseovervåking.

EPIX

Du vil ha en førsteklasses aktiv smartklokke som er klar for alt – fra hverdagstrening til storslåtte eventyr. Og den bør være fin også. Slå deg løs med en flott AMOLED-skjerm og presisjonskontroller med berørings- og knappekontroll.

Pulsbelter

Få mer ut av treningen med et pulsbelte. Her kan du se alle pulsbeltene fra Garmin.

Et pulsbelte fra Garmin gir en mer nøyaktig måling av puls enn håndleddsbaserte pulsmålere.

Et pulsbelte er spesielt bedre under intervalløkter når pulsen svinger raskt fra lavt til høyt, under aktiviteter hvor armer brukes aktivt f. eks. styrketrening, langrenn, roing.

Når det er kaldt ute kan man ha klokken på utsiden av jakken, og fortsatt ha pulsmåling ved hjelp av et pulsbelte. 

Reimer

Ta av og fest de utskiftbare remmene på enkelt vis. Velg mellom remmer av lær, metall og silikon, og endre klokkens utseende og stil i en fei. Det er alltid enkelt og trygt å bytte. Du trenger ingen verktøy.

QuickFit-remmer
Kommer i 20, 22, og 26 mm bredde. Passer til blant annet Fenix, Epix, og Forerunner 955. Disse remmene gjør det enkelt å bytte mellom flere ulike farger.

Quick Release-remmer
Kommer i 18, 20, og 22 mm bredde. Passer til blant annet Venu, Vivoactive og Forerunner 255. Kommer i flere ulike farger slik at du kan tilpasse klokken slik du selv ønsker. 

Garmin tilbehør

Se mer

Ordliste og forklaring på forkortelser

Solar
Solar-utgavene har Power Glass-linser som forlenger batterilevetiden med solcellelading.

Sapphire
Ekstra robust glass

PowerSapphire
Ekstra robust glass med solcellelading.

S
42mm urkasse

X
51mm urkasse

GarminPay™
Garmin Pay er en enkel måte å betale på hvor det fysiske kortet ditt er byttet ut med en smartklokke. Du kan betale med klokken i de fleste terminaler. Her er en oversikt over alle klokker med GarminPay.

Music
Last ned musikk fra utvlagte strømmetjenester, og hør på musikk direkte fra klokken. Du trenger ikke å ha med mobilen på løpetur, eller på treningssenteret. (lenke til modeller som støtter musikk)

Kart
Utvalgte modeller har forhåndsinnlastede topokart. Dette gjør navigering mye enklere. Fenix 7 og Epix har dessuten skikart med oversikt over alpinanlegg og langrennsløyper. (lenke til modeller med forhåndsinnlastet kart)

Garmin Coach
Sett deg et mål for en distanse du ønsker å løpe eller sykle, og Garmin Coach vil gi deg et personlig tilpasset treningsprogram som hjelper deg med å klare målsettingen.

QuickFit-remmer
Kommer i 20, 22, og 26 mm bredde. Passer til blant annet Fenix, Epix, og Forerunner
955. Disse remmene gjør det enkelt å bytte mellom flere ulike farger.

Quick Release-remmer
Kommer i 18, 20, og 22 mm bredde. Passer til blant annet Venu, Vivoactive og
Forerunner 255. Kommer i flere ulike farger slik at du kan tilpasse klokken slik du selv
ønsker

Nyhet: bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!