KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Index S2 smartvekt

Hvorfor skal jeg ha en "smart" badevekt?

En såkalt smart badevekt gjør i utgangspunktet litt mer enn å kun måle vekten din. Ved å gi deg mer informasjon enn kun vekt er det både enklere og mer morsomt å følge progresjon. Kjernen i en smart badevekt ligge likevel i integrasjonen med appen, i dette tilfellet den allerede meget gode Connect-appen fra Garmin.  

Er det bare en badevekt?

Index S2 er mye mer enn bare en badevekt, selv om det kanskje er først og fremst på badet den hører hjemme. Den har en lav profil og et moderne utseende som passer inn overalt. Den kommer også i sort eller hvitt, dersom du ønsker å matche vekten med badegulvet. Skulle du mot formodning ønske å bruke vekten på et teppe følger det også med plastføtter som vekten kan stå på for å få riktig marktrykk.

I tillegg til vekt (enkelt justert mellom Pound, kilo eller Stones med en fysisk knapp) kan vekten måle BMI, prosentvis kroppsfett, muskelmasse, benvekt og vannprosent i kroppen. Det høres kanskje litt mye ut, men med unntak av å vite hvor mye skjelettet ditt veier (morsomt), blir alt presentert enkelt og forståelig. Om du ønsker å måle vekt som en del av trening og helse er det viktig å kunne se hvordan kroppen reagerer. Det er også helsemessige årsaker om målet er å redusere vekten, der det er lettere å se hvor tapet merkes mest, eventuelt hvordan trening gjør at vekten kan gå opp med muskelmasse men samtidig senke BMI.

Om morgenen er det også greit å få et raskt overblikk over dagens værmelding, som du får direkte på vekten.

Tekst og foto: Jan Birkeland

Fungerer den uten andre garmin-produkter?

Oppsettet til vekten er såre enkelt, alt du du trenger å gjøre er å sette i de medfølgende batteriene og koble vekten til Garmin Connect-appen. I appen kan du sette opp høyde, ønsket vektmål og lignende, og samtidig sette opp hva du ønsker skal vises på vekten.

Vekten fungerer helt uavhengig av andre Garmin-produkter, men ved hjelp av en kombinasjon av data fra andre produkter vil du kunne få en bedre opplevelse. For dere syklister der ute kan vekten også vise såkalt Power-to-Weight-Ratio som igjen kan vises som FTP (Functional Threshold Power) i Garmin Connect-appen.

For syklister som er vant til å bruke Garmin ANT, støtter vekten også denne slik at du får all data opp i dashbordet på pc-en om ønskelig.

Unikt for Index S2 er muligheten til å legge til opptil 16 personer. Vekten kjenner da igjen disse automatisk og logger de individuelt, slik at kun du får tilgang til din vekt-data. Dermed kan det også være en tanke for idrettslag å bruke denne.

Hvem passer den for?

Index S2 passer for alle som er interessert i trening og vekt, enten det gjelder styrketrening med muskelmasse som målet, eller en vektreduksjon etter julestria. Mange får en økt motivasjon når de får tilgang på data, og det er definitivt lettere å følge en vekt-trend når den vises som en linjegraf direkte på vekten.

Alt fra toppidrettsutøvere til sofagriser vil kunne utnytte de forskjellige dataene Index S2 gir deg, og det er en lettere start på slankekuren enn tradisjonelle badevekter som kun gir deg vekten uten å forklare hva som ligger bak.

Lett å sette opp, enkel i bruk og et vell av informasjon tilgjengelig gjør Index S2 til en litt mer morsom del av hverdagen, og kombinert med treningsdata og søvnmåling er det lettere å få et komplett bilde av egne helsedata.

Hvordan sette opp og komme i gang med din Index S2

Populært fra Garmin

Se mer

Se mer innhold

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies