KundeserviceReturinfo

Hipp hurra! Rabattstigen er i gang🪜☀️ Se mer info her!

Tryggere på topptur med Garmin

Topptur er en friluftslivsaktivitet der det gjelder å ha litt litt ekstra fokus på sikkerhet. Et feilsteg, en feil vurdering, skiftende vær, skredfare og fysisk anstrengelse er alle elementer som kan være med å påvirke utfallet av en typisk topptur.

Både sommer og vinter er høyfjellet et magisk sted å være og mange blir bitt av basillen etter å vært på sin første topptur.

Husk på at det finnes enkle grep for å øke sikkerheten og roen, både for deg som er på tur men og for de som venter på deg der hjemme.

Garmin inReach

Kommunikasjon og posisjon, uansett hvor du er

Med inReach får du muligheten til å kommunisere toveis, selv der det ikke er dekning med vanlig telefon. Du har muligheten til å dele posisjonenen din fortløpende med noen der hjemme, du kan sende enkle beskjeder som "på toppen nå, fint vær - rusler hjemover snart", "Vi snur, skredfare og usikre forhold" eller "Turen er topp, kommer ikke hjem før sent i kveld, går innom en ekstra topp på vei tilbake".

"Garmin - You'll be lost without it!"

inReach® Messenger med satellittkommunikasjonsfunksjoner hjelper deg med globale toveismeldinger og interaktive SOS-meldinger og hjelper deg slik at du alltid kan holde kontakten med venner og familie, selv når du ikke har mobildekning.

KJØP GARMIN InReach MESSENGER

Klokker og håndholdte gps'er

Kart, ruter, gps og puls 

Gi deg selv fordelen av å ha kart, ruter og informasjonen du trenger lett tilgjengelig på håndleddet.
Mange av Garmin sine klokker lar deg ha fargekart med forhåndsinnstilte ruter og punkter på håndleddet og på flere modeller har du kordinater, høyde over havet, barometer og din egen puls kun et enkelt tastetrykk unna.

Puls, treningsprogram, søvnmonitor og motivasjon 

Veien til toppen blir enklere om du har med deg hodet, et overskudd og energi til å gjøre de rette valgene underveis. Nedturen blir dessuten morsommere om du har energi igjen i bena.

Sørg for å gi deg selv de beste forutsetningene for en fin opplevelse med et treningsprogram fra Garmin, som hjelper deg å nå dine mål.

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!