KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Kompetanseheving vintertur 2023

Fire dager på Hardangervidda fylt med snø, ski, pulk, telt, kollegaer, minusgrader, skredkurs, snøhule, navigering.

Lidenskap

I fjellsport er vi lidenskapelig opptatt av ekte natur og opplevelsene vi hjelper våre kunder å få oppleve. Vi har en ektefølt lidenskap og kjærlighet til fri luft og vi tar gjerne turen ut når dagene på kontoret innimellom blir for lange.

Samhold

I Fjellsport er vi avhengige av å jobbe som et lag, løse utfordringer sammen og jobbe som et team. Samhold er viktig for trivsel og tilhørighet. Vi tror all kan bidra og teltdøra er alltid på gløtt for gode ideer og innspill uansett hvem du er, og hva du jobber med til vanlig.

Bærekraft

Å ta vare på naturen rundt oss er, som å ta vare på våre ansatte, veldig viktig for oss.

Vi kjenner verdien av å ta vare på villmarken og den frie rene luften vi alle elsker.
Vi vet at vi og har et ansvar og ønsker å tilby kundene våre produkter som ikke setter større avtrykk enn nødvendig og produkter som kan være med å bevare naturen også for fremtiden.

Kundeopplevelse

 Vi ønsker alltid å heve kompetansen til våre ansatte og vi gjør mye i fjellsport for å være med å gi gode turopplevelser til hverandre.
Gjennom egen kompetanse og kjennskap til produktene og ideene vi selger tror vi at vi kan være med å løfte kundeopplevelsene enda et par hakk for deg.
Vi ønsker å skjønne hva du mener når du forteller om frykten for å fryse på tur, frustrasjonen over kalde fingre når du setter opp telt og hvorfor du lurer på hvilken av den og den som er best for akkurat deg. Gjennom interne kurs, diskusjoner, turer og kunnskap stiller vi sterkere i jobben med å hjelpe deg.

På årets vintertur med Fjellsportgjengen arrangerte Oskar en veldig lærerik og morsom skredøvelse. Perfekt aktivitet på hviledager, hytteturer med litt for mye monopol etc.
For eksempel kan man grave ned lørdagsgodtet i en bag slik at barna må bruke søkestenger eller skredsøker for å finne det. 

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies