KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Turhistorie Turbiditten

Her kan du lese et innsendt bidrag vi valgte å premiere. Dette er en turhistorie fra en av våre venner i fjellsport- familien.

Har du en historie du ønsker å bidra med? Ta kontakt med oss på [email protected]

Turbiditten - en frivillig turgruppe

Foto og tekst: Håvard Gjesdal

Om du studerer ved NTNU eller andre steder kan jeg anbefale sterkt å bli med i en turgruppe. Der finner man folk med like interesser og med samme engasjement for friluft.
Jeg er med i min linjeforening sin egen turgruppe, Turbiditten (liten geologi referanse på navnet der), som har skaffet seg et skikkelig bra utstyrslager ved hjelp av spons fra blant annet Fjellsport.

I løpet av første året av turgruppen sin levetid har jeg fått bli med på mange kjekke samlinger som: surfetur til Hoddevik, flere søndagsturer og toppturhelg i Oppdal.

Surfeturen til Hoddevika var høstens høydepunkt. Vi bodde på en av surfecampene som lå kun et par hundre meter fra stranden.

Surfeturen til Hoddevika var høstens høydepunkt. Vi bodde på en av surfecampene som lå kun et par hundre meter fra stranden.

Flere søndagsturer har det også vært. Her har vi gått korte turer i umiddelbar nærhet til Trondheim med ved og pølser i sekken. Dette har gitt gode avbrekk fra studenthverdagen.

Værgudene var greie mot oss i Oppdal. Det startet med litt hardt og dårlig føre første dagen, etterfulgt av et lass med snø natt til lørdagen. Dette ga oss veldig gøy skogskjøring med masse pudder.

🤳 #fjellsport_no

Se mer innhold

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!