KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Endelig er det helt mørkt i teltet!

BlackOut Bedroom™ = mørkt soverom i teltet!

Dette er Colemans patenterte løsning som stenger ute opptil 99 % av dagslyset i teltets soverom. Genialt for alle småbarnsforeldre, men også perfekt for alle som camper i Norge i sommerhalvåret, med lyse norske sommernetter. 

BlackOut Bedroom gjør også temperaturen i teltets soverom opptil 5 grader kjøligere på dagtid og opptil 1 grad varmere om natta. I tillegg er soverommene litt mer romslige enn vanlige teltsoverom.

Helt lystett - helt enkelt - helt genialt

Med godt over 365 netter i telt - så trodde jeg at jeg hadde rundet teltlivet, funnet mine merker, rutiner, rytmer og preferanser.
Jeg har sovet i telt vinter og sommer, i storm og solskinn. Jeg har netter bak meg på festival og på ekspedisjon. Jeg har sovet i hagen og i stua, på en fjelltopp og på en strand.
jeg har sovet alene og sammen med altfor mange andre. Jeg har sovet i telt som har vært altfor dyre og telt som har vært mildt sagt grisebillige.

Jeg er han plagsomme typen som alltid vil være med å sette opp telt, også alle andres. Mine venner har flere ganger hørt at drømmejobben min, måte være å bare sette opp masse forskjellige telt hele tiden, hver dag. Noen liker å bygge lego, jeg digger å sette opp telt !

Såpass gira ble jeg da jeg "oppdaget" det geniale med dette teltet at jeg nå prakker det på venner og kjente -  jeg setter det opp i hagen for å vise det til naboen og jeg vurderer sterkt en retur til de festivalene jeg de siste 10 årene har sverget at jeg aldri skulle dra på igjen, i hvert fall ikke i telt... helt til nå, bare for å kunne ligge i teltet og mimre tilbake til tiden da blackout var noe helt annet.

Riktignok må jeg innrømme at jeg kjøpte dette teltet til barna (tvillinger på 6 år) og jeg er innforstått med at jeg må leie det av de (for en sjokolade) hver gang jeg bruker det uten de... Regner med de åpner sjokoladeutsalg til høsten.

Joda, jeg kjøpte det til barna, for min og kona sin skyld.
Kunne det virkelig være så enkelt som jeg hadde blitt fortalt og lest om? Legge ungene i teltet og lukke glidelåsen, så ville de tro det var natt og sovne på 5 minutter?
Ville de virkelige sove lengre om morgenen? Ville det virkelig være kjøligere om morgenen?

"Jeg plukket opp teltet på hentepunktet hos Fjellsport en fredag, så dro vi rett på tur..."

3 timer (!) senere enn hva vi er vant med var barna klare for å komme ut av teltet lørdag morgen.
Vi forsøkte igjen natt til søndag - joda, de sov lengre enn de vanligvis ville gjort i telt sommerstid.
Temperaturen var både kjøligere og friskere enn hva jeg selv kan huske å ha opplevd en sommermorgen i solsteiken og inne i teltet var det så godt som helt mørkt.

Hjelp oss med å motivere enda flere til å få fine opplevelser i naturen rundt oss.

Har du noe utstyr du virkelig brenner for og elsker, eller har du en turhistorie du ønsker å dele med andre - send historien til oss på [email protected]

🤳 #fjellsport_no

Se mer innhold

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies