KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Jeg elsker elektriske varmeprodukter

Skosåler, vester, jakker, skjørt, sitteunderlag, hansker, votter etc.
Teknologien har innhentet klesbransjen på en helt ny måte - med batteridrevne klær som hjelper deg med å regulere temperaturen og holde deg varm.

"Jeg elsker elektriske klær"

Her kommer en aldri så liten kjærlighetserklæring. En bekjennelse, kanskje en innrømmelse.

Relasjonen vår begynte i en iskald ishall, som trener for noen småtasser på hockeyturnering. Det ble timer, stående på isen. klink is. Iskald is. Sånt underlag som ler av ullsokker og kjipt fottøy.

Jeg så rundt meg, at de mer erfarne sto med ekstra ullsåler i støvler som minnet mer om slalåmstøvler i størrelse, vekt og bevegelsesfrihet. Selv sto jeg der, som uerfaren, med pjuskete joggeskoene, de samme jeg hadde kjørt bil i. Det ble til og med kommentert, syrlig, at dette måtte være min første gang - jeg kom til å bli kald på bena.

Det var da det skjedde - jeg fant frem mobilen, åpnet en app og skrudde varmen i sålene på maks. Sålene hadde jeg lånt, litt mot min vilje, nærmest prakket på. Dette var de stadig mer populære sålene som jeg tenkte bare var en gimmick. I beste fall laget for eldre med dårlig blodsirkulasjon og til nøds jegere som skulle sitte musestille på post i timevis.

Men, neida. Så feil kunne jeg ta -  der sto jeg, blant store støvler og tykke jakker - i joggesko, med varmesåler og med et lunt smil om munnen.
Jeg  var frelst.

Da kjæresten spurte hvordan turneringen hadde vært, var svaret enkelt fra meg; "Jeg elsker elektriske klær."

Elektriske varmeprodukter

Se mer

Hjelp oss med å motivere enda flere til å få fine opplevelser i naturen rundt oss.

Har du noe utstyr du virkelig brenner for og elsker, eller har du en turhistorie du ønsker å dele med andre - send historien til oss på [email protected]

🤳 #fjellsport_no

Se mer innhold

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!