KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Jaktski - hundeski - fjellski uten stålkanter

Åsnes lager en hel serie med ski uten stålkanter, ofte kalt hundeski. Dette er ski med de samme egenskapene og målene som de mest populære fjellskiene - men uten stålkanter.

La meg gi deg tre enkle grunner

Først av alt... Å gå en skitur med hund, er for mange den ultimate glede av hundehold. Enten det er i jaktsammenheng, for trening eller bare for rekreasjon og lek.
Om hunden er løs eller i bånd, om den trekker eller dilter etter - spiller ingen rolle - du vil ikke være borti hunden din med stålkanter fra skiene.

  1. Det finnes nok av skrekkhistorier der hundepoter, bein eller enda verre har blitt truffet og kuttet opp av stålkanter.
  2. Om du, som jeg -  tidvis hiver skiene inn i bilen. Gjerne sånn elegant inn mellom setene eller over ryggen i baksetet istedenfor å spenne de på taket eller legge de i skiboksen... JEG VET hva stålkanter kan gjøre med skinnseter. Det har jeg dyrt måttet erfare...
  3. Jeg syntes dessuten skiene er lette å gå med. De veier lite, har god fleks og bærer godt i snøen.

Fjellsport har dessuten laget en egen video, som tar opp problematikken med stålkanter. Her settes teorier til livs med god gammel (enkel) forskning.

Hjelp oss med å motivere enda flere til å få fine opplevelser i naturen rundt oss.

Har du noe utstyr du virkelig brenner for og elsker, eller har du en turhistorie du ønsker å dele med andre - send historien til oss på [email protected]

🤳 #fjellsport_no

Se mer innhold

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!