KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

 Lupine Blika - hodelykten som fungerer til alt

Lupine lager hodelykter, lommelykter, sykkellykter og tilhørende utstyr.
De er kjent for enestående kvalitet, lysstyrke og gode komponenter. Langrenn, sykkel, fottur, løping, telting eller hyttetur - Lupine blir gjerne med på turen.

Jeg er litt mørkeredd.

Selv etter snart 40 Sankthansfeiringer og utallige netter på tur hele året, så skal jeg ærlig innrømme det.

Joda, Jeg skrur ofte av lyset når jeg er i naturen for å nyte stjernehimmel og ro. Jeg koser meg med toppturer der de siste svingene gjennom trærne er i skumringen og jeg går gjerne i månelys over Hardangervidda eller tar et kveldsbad blant morild i Oslofjorden.
Men jeg har og vært i isbjørnland med motortrøbbel på snøscooteren og vært på båt uten lanterne, en plass lengst ut i Oslofjorden - Kanskje derfor er jeg veldig glad i godt lys. Lidenskapelig opptatt.

Jeg har flere lamper, men da jeg ble utfordret til å kun skulle velge én, som jeg skulle bruke til alt - så var allikevel valget (veldig) enkelt; Lupine Blika.

Langlys, flomlys, nærlys, bredt lys, smalt lys, grønt lys, rødt lys, gjerrig på batteri. Jeg bruker den med hodebånd på panna, fester den på sykkelstyre eller på sykkelhjelmen og har den på skihjelmen om vinteren. Jeg brukte den som arbeidslampe når jeg malte i kjelleren og jeg satt den på stativ da vi skulle spille ishockey på en utebane uten lys. Jeg har brukt den til å utforske havbunnen med vindusfiske på natten og lyst etter krabber på svaberg.

Så om du skal ha en lampe, til alt - eller bare er litt mørkeredd. Sjekk ut Lupine Blika.

Hjelp oss med å motivere enda flere til å få fine opplevelser i naturen rundt oss.

Har du noe utstyr du virkelig brenner for og elsker, eller har du en turhistorie du ønsker å dele med andre - send historien til oss på [email protected]

🤳 #fjellsport_no

Se mer innhold

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies