KundeserviceReturinfo

Bli medlem, få 30% på ditt første kjøp* Mer info her☀️🎉

Alfa Steg - Skoene som betyr tur

Eide - Laggo - Stokka

Når du tar på deg Alfa Steg vet hunden din hva som skal skje. Dere skal på tur.
Alfa Steg er designet for å støtte føttenes naturlige bevegelse. Med utgangspunkt i ergonomiske prinsipper er de skapt for å gi gode turopplevelser på grus og asfalt – både for deg og hunden din.

En hyllest til steget

Etter over 90 år med ekspedisjoner, jakt, turer, og Norge på langs vet vi hva som kreves av en god sko. Alfa Steg har en behagelig passform som gir rom til foten og dens bevegelser. GORE-TEX-membranen gjør skoene pustende, vanntett, varm og klar for all slags vær. En sømløs blanding av funksjon og innovasjon.

Stokka

Stokka er en såkalt «fitsleeve», og kan minne om en sokk som strekkes for å tre foten inn i skoen. Den er elastisk og sitter godt rundt foten. Passformen kan tilpasses ytterligere ved snøring.

Laggo

Laggo ligner mer på en klassisk fritidssko, men har en asymmetrisk åpning der tunga på skoen er festet til en side. Det er praktisk så ikke tunga sklir ned i skoen, eller over mot den ene eller andre siden. Skoen festes på tradisjonelt vis med skolisser som gir større tilpasningsmuligheter, noe som er fint å vite dersom du har brede føtter.

Eide

Eide er en fritidssko med et sporty uttrykk, perfekt for aktive mennesker i hverdagen. Skoene har en slitesterk overdel og utformingen av helen gjør det enkelt å ta på skoene. Med Eide kan du gå rett fra kontoret og ut på lette turer i skog og mark.

ALFA er opptatt av bærekraft og å redusere overforbruk. De benytter derfor materialer i god kvalitet, slik at skoene tåler bruk og varer lenge.
Til Steg-skoene er det valgt slitesterkt materiale som er Bluesign®-godkjent. Bluesign® er en organisasjon som arbeider for en trygg og bærekraftig tekstilindustri og følger derfor tekstilene i hele produksjonen fra fabrikk til ferdig produkt.

Som i de fleste ALFA-sko er det benyttet GORE-TEX membran som gjør skoene vanntett og pustende. Dermed holdes føttene tørre og komfortable i all slags vær.

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!