KundeserviceReturinfo

NÅ: -25% på ditt neste kjøp* Kode: VINTER25. Les mer

Velg de riktige trail-skoene fra ASICS

Vi i ASICS elsker å løpe og vi lever etter mottoet vårt, nemlig at alle skal oppleve «A Sound Mind in a Sound Body». Skoene våre er utviklet i samarbeid mellom våre løypeutøvere og teknologifagfolk i Japan, noe som gjør at vi kan skape de beste forholdene for alle som ønsker å løpe. I denne guiden prøver vi å oppsummere de viktigste tingene du trenger å vite for og velge riktig sko for ditt neste stieventyr

Alle individer er forskjellige og derfor tilbyr vi en rekke sko spesielt for stiløping. Preferanser, behov og mål for løping avgjør hvilke sko og klær som passer best for deg.

Det kan være vanskelig å finne ut hvilken sko som passer til hva, og det er nettopp det vi skal prøve å finne ut av i løypeguiden under, hvor vi grupperer skoene våre i ulike områder som representerer løpertypen, det vil si alt fra nybegynnere til avanserte løpere, samt passende formål for hver skomodell.

 

 

GEL TRABUCO MAX

LØPERTYPE

Passer for alt fra nybegynnere som er nysgjerrige på å prøve de mindre løypene til den mest erfarne løypeløperen.
Løpesko med høy komfort som passer til et nøytralt løpesteg og gir en lett følelse.

 

HENSIKT

Perfekt allsidig sko for middels til avstandsdistanser 5km til 2 mil, flatere og hardere terreng som løpestier, grusløyper og for de som ønsker å spesialisere seg i mer avansert terreng. Skoen egner seg også på hardt underlag som asfalt, med sin gode demping, om du må løpe på asfalt for å komme frem til stien.

 

BESKRIVELSE

Akkurat som navnet sier, er denne modellen full av funksjoner. Den har optimalt grep, myk demping og en beskyttet tåboks. Ved hjelp av den buede mellomsålen får løperen hjelp i sin push-off og sparer dermed energi slik at du kan løpe lenger. Maksimal demping og komfort.

 

 

 

 

GEL TRABUCO

Løpestil

For de som er ute etter ekstra stabilitet og støtte og har et pronerende løpetrinn, er dette skoen for deg. Passer alt fra nybegynnere som er nysgjerrige på å prøve de mindre løypene til den mest erfarne løypeløperen.

 

HENSIKT

Perfekt allround stisko for mellomlange til lange distanser på 5km til 2 mil, flatere og hardere terreng som løpestier, grusstier og for de som ønsker seg en sko til et mer avansert terreng

 

BESKRIVELSE

En stabil trailsko som ikke går på akkord med komforten. GEL Trabuco er den mest stabile skoen i serien og en favorittsko for mange. Den 10. versjonen er oppdatert med en ny luftig og komfortabel overdel. Gir optimalt grep med ASICS GRIP, samtidig som den beskytter foten mot steiner og røtter som kan trenge inn. Finnes også i en modell utstyrt med Gore tex.

 

 

 

 

FUJI LITE 3

LØPERTYPE

En sko for deg som har et nøytralt løpesteg. Passer for den erfarne løperen som er ute etter en lettere sko med god løpsfølelse, kontroll og god bakkekontakt. Egner seg også for nybegynnere som løper kortere distanser eller intervaller.

 

HENSIKT

Perfekt sko for de som spesielt ønsker å gå til et mer avansert terreng, men også for de som ønsker en litt responsiv sko for flatere terreng som løpestier eller grusstier.

 

FUJI LITE 3

En lett, fleksibel trailsko designet for et mer teknisk terreng der skoen gir godt grep i vått terreng.

 

 

 

 

ASICS TRAIL APPAREL

LØPERTYPE

Våre tekstiler er spesielt utviklet for stiløpere eller de som leter etter smarte funksjoner og materialer. Utviklet av idrettsutøvere for å kunne forhåndsinnstille under de mest utfordrende forhold.

 

HENSIKT

Trail-kolleksjonen beskytter deg mot ytre faktorer som regn og vind og passer på å forhindre forstyrrelser som kan oppstå. Serien gir god bevegelsesfrihet og har smarte oppbevaringsmuligheter. Teknisk utvalgte materialer og smart design gir ultimate forhold i terrenget.

Finn våre tekstiler her.

 

 

Nyhet: bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!