KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Arc'teryx
Design som tar deg til nye steder

Helt siden vi startet opp har Arc'teryx vært en drivkraft for innovasjon i bransjen. Det er grunnen til at navnet vårt har blitt synonymt med å være besatt av design. Hver eneste detalj er viktig under ekstreme forhold, og vårt merke er født i naturen.

Her er våre innovasjoner som skiller oss ut

HADRON™

UNIKE SÅLER

EKSTRA MANGE STING

DYNAMISK SØM

HADRON™

Ultralett, ekstra slitesterkt, ekstra klart for eventyr

Vårt revolusjonerende Hadron™-materiale redefinerer standarden for superlett holdbarhet, og er like slitesterkt som stoff som veier dobbelt så mye.

Vi gjør det lett å reise lett

På fjelltur teller hvert eneste gram, men du kommer ikke utenom holdbarhet. Når vi så hvordan våre utøvere utviklet seg, oppdaget vi et behov for å skape noe lett, pakkbart og utrolig slitesterkt. Resultatet ble en helt ny innovasjon.

Hadron™ er Arc’teryx i et nøtteskall, og var en designrevolusjon og en suksess allerede fra dag en. Et av våre første prøve-eksemplarer er fortsatt i bruk av utøveren i dag, 5 år etter lansering. 
Vi utfordrer deg til å slite den ut.

Stein, saks, papir, møt fjell, is og elv. Alle sammen, møt HADRON™

Vi har brukt mye tid og ressurser på å utvikle Hadron™, som møter dine behov ved å la deg reise lettere, raskere og lenger.

Det beste fra to verdener

Lett, luftig og tøft nok for fjellbruk – og nevnte vi komfortabelt?

En vinner – også utenfor sin egen vektklasse.

Vår bransjeledende innovasjon: Hadron™-materialet er like slitesterkt som stoff som veier dobbelt så mye.

En ny standard innen design og funksjonalitet

Opprinnelig perfeksjonert på en håndvevstol – Hadron™ ble skapt med med en fjellutøvers besettelse og lidenskap for detaljer.

En no- brainer. Denne har du alltid med deg i sekken

«Du trenger ikke tenke deg om. Denne tar du alltid med deg», sier den erfarne Arc'teryx-designeren Greg Grenzke. 

«Uavhengig av hva du skal gjøre er dette et plagg du alltid tar med deg, fordi det er det mest allsidige, lette og slitesterke stoffet som finnes.»

Et plagg du alltid kan stole på

Du trenger ikke å være forsker for å forstå verdien av lett og holdbar. 

…Men for de som liker å få med seg alle detaljer: Hadron™-materialet er laget ved å veve en ekstremt finsporet flytende krystallpolymer (materiale med eksepsjonell mekanisk styrke) inn i en allerede slitesterkt ripstop (forsterket gitternylon). Det gir førsteklasses slitestyrke, og gjør den like slitesterk som stoff som veier dobbelt så mye.

Nøye konstruert og klar for å ta deg med på tur

Hadron™ tar deg helt til toppen, og redefinerer hva det vil si å reise lett, raskt og lenger. 

Nyt opplevelsen.

UNIKE SÅLER

Revolusjonerende feste basert på utøvernes tilbakemeldinger

Spesialdesignede knaster gir ekstra godt feste. Gjørme, grus, våt stein – det spiller ingen rolle. Finjustert for å gi deg godt feste under alle forhold.

Vi har forandret hvordan sko holder deg i bevegelse

Vi har latt oss inspirere av utøvernes personlige tilpasninger, og designet knastene sånn at du skal kunne passere all salgs terreng.

Uansett om du skal sette ny personlig rekord, er på trening, eller bare skal ut i parken, så er det alltid mye terreng du må forbi. Vårt utøverbaserte knastedesign gir deg allsidigheten du trenger for å ha trygt grep hele veien.

Neste mål, takk.

Designet og testet av utøverne

Fra 2015 og frem til i dag har vi samarbeidet med våre utøvere for å lage akkurat det de trenger for å yte sitt beste.

Vertex skoen møter Tantalaus traversen

Terreng, terreng, terreng. 
«Løping på flate partier, rask gange i oppoverbakke, scrambling og fjellklatring, litt snø, og til slutt ned igjen til dalbunnen - alt dette blir gjort på en dagstur», sier Arc'teryx-utøver Eric Carter.
Han har samarbeidet tett med designer Joël Salamin for å finne et knastedesign som taklet alle utfordringene dette innebar. 
«En stor del av Vertex var å gjøre den til en ordentlig god klatresko, samtidig som den skulle være god å løpe med», sier Carter.

Frem og tilbake – igjen og igjen, perfeksjonerte de derfor yttersålen, og fikk til slutt et design som «gir grep på stein, kanter presist, samtidig som du kan løpe bortover og nedover.» 
Eller som Carter sier: Dette er sko som er «finjustert».

Som sitter godt i naturen

Enten det er skiftende terreng eller dårlig vær, du trenger sko som tar deg fra start til mål uten pause. Unngå å skli og bli full av gjørme, unngå kollaps midt i villmarken.

Vi starter alltid med utøveren i tankene. «Det er nøkkelen til et vellykket design», sier Arc'teryx-designer Joël Salamin.

Fra å kartlegge hvilket terreng de møter, til å bruke tilbakemeldingene fra forrige oppdrag: «Å ta høyde for alt de trenger er hardt arbeid.» 
For til syvende og sist er det akkurat det «våre utøvere er avhengige av.»

EKSTRA MANGE STING

Holdbarhet møter bevegelighet

Skjult i vår mikrosøm-teknologi finner du et høyt antall sting – faktisk dobbelt så mange som industristandarden. Resultatet gir langt mer slitestyrke akkurat der du trenger det, og ekstra smidighet så du beveger deg med selvtillit gjennom krevende terreng.

Ekstra muskler til klærne dine

Vi har alle opplevd det – ødelagte sømmer på tur i villmarken. Da trengs ofte gaffateip og en porsjon flaks for å komme i gang igjen.
Det er fint med flaks, men det er ikke noe du bør være avhengig av.

Fokus på utøverne

«Ved å fokusere på utøvere fra aktiviteter som klatring, løping, og skikjøring prioriterer vi alle de avgjørende detaljene som gir økt holdbarhet. Dette fokuset er så intenst under hele prosessen at vi nesten er besatt», sier Tom Fayle, Arc’teryx erfarne designer.

Enten du slapper av på vei opp Split Pillar, hopper over tømmerstokker eller shopper online fra klatreveggen, så kan du være trygg på at de ekstra stingene gir et sterkere og smidigere design som beveger seg med deg.

Vår røde tråd

«Mer holdbarhet, mindre gnagsår, lettere utstyr – fordeler som gjør det lettere for deg å nå dine mål.

Fylles en centimeter med flere sting... Da blir den sterkere

Bare se selv – alle stingene øker slitestyrken og reduserer faren for at noe ryker. Det er bedre enn gull når du henger 10 taulengder oppi veggen, eller har kommet halvveis rundt fjellet.
Helt fra starten, «har vi alltid hatt hatt flere sting i sømmene enn resten av bransjen», sier Arc'teryx-designer Tom Fayle. 

Når vi ser hvordan våre utøvere presterer ute i verden, får vi den innsikten vi trenger for å forstå at enhver detalj er viktig. Men å redusere antall utsatte tråder og øke slitestyrken er ikke alt. Et høyt antall sting i sømmene gir også andre fordeler.

DYNAMISK SØM

Slitestyrke møter bevegelighet

For maksimal bevegelighet – uten at sømmene ryker.
Biomekaniske data fra våre utøvere gir en dynamisk sømplassering, som forsterker områder utsatt for høy slitasje og sikrer maksimal bevegelighet.

Det er vår filosofi

Vi studerer utøverne i felt, vi får dem til å bruke utstyret vårt under ekstreme forhold, vi får tilbakemeldinger, og så repeterer vi.
Ved å optimalisere hver eneste søm maksimerer vi bevegelighet og leddbevegelse, samtidig som vi leverer et minimalistisk produkt som er raffinert ned til minste detalj.

Bevegelighet uten begrensinger

Jo mindre, jo bedre når du beveger deg i fjellet. Nøyaktig, strategisk og testet av utøvere – hver sømplassering forbedrer funksjonen fordi du kan bevege deg uten motstand.

Hode, skulder, kne og tå

«Fra kiler til skuldre til hette. Vi er helt besatt av hvordan du beveger deg i fjellet», sier designer Greg Grenzke.

Det er derfor dynamisk sømplassering er så avgjørende i vårt design. Vi lager utstyr som skal være en del av deg – utstyr du ikke en gang merker.

Vi har beveget oss med deg siden vi startet

«Mer holdbarhet, mindre gnagsår, lettere utstyr – fordeler som gjør det lettere for deg å nå dine mål.

Vi forandrer fremtidens fjellbekledning med vårt unike design

Lett å kjenne igjen: Våre dynamiske sømplasseringer er laget for våre utøvere som alltid er på jakt etter maksimal bevegelighet. Ingen hindringer – maksimal bevegelighet.

«Selvfølgelig ser det bra ut, men det er ikke det som er fokus», sier designer Greg Grenzke. Hver eneste søm er drevet av funksjon og designet for å «optimalisere dine bevegelser», sier han.

Den virkelige testen er alltid ute i naturen

Enten du er midt i et vanskelig parti, hopper over en sprekk eller avslutter en løpetur; «enhver følelse av motstand er et dårlig tegn», sier Arc'teryx-designer Tom Fayle.

Det er derfor vi er besatt av dynamiske sømplasseringer – fordi det holder deg i bevegelse.
 
«Når jeg driver med isklatring fokuserer jeg kun på hvilke bevegelser som holder meg trygg og gir meg kontroll», sier Arc'teryx-utøver Sarah Hueniken. «Da er det beste utstyret det jeg ikke legger merke til», sier hun. «Dynamisk sømplassering gjør det enklere å holde fokus og bevege meg fritt, uten at jeg trenger å bekymre meg.»

Se mer innhold

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies