-30% på alt* utstyr og -30% på alt* av sko & støvler! Se kodene her

Garmin klokker

Garmin sine klokker har blitt synonymt med trening, eventyr, ekspedisjon og hverdag.
Garmin har etter hvert bygd opp et univers av serier og modeller - så du enkelt finner en klokke som passer perfekt for deg og din hverdag.

Vi har laget en egen side med produkttester og tilbakemeldinger på flere av Garmin sine produkter.

FenixForerunnerInstinctVenu

FĒNIX

Sett deg nye mål og bryt grenser med FĒNIX- serien fra Garmin. Fenix er en serie med klokker som passer for deg som driver med variert aktivitet og friluftsliv. Fenix har god batteritid, finnes i varianter med solar og er klokken for deg som vil ta trening og friluftsliv litt lengre, litt raskere og litt høyere.

FORERUNNER

FORERUNNER 955-SERIEN

Du har premiepallen som mål. Slå de andre med Forerunner 955-serien, premium multisportklokkene med innebygde kart og de mest avanserte treningsfunksjonene våre noensinne. I tillegg forlenger den ekstra solcelleladingen batterilevetiden mens du løper.

FORERUNNER 255

Du gjør fremskritt. La oss ta neste skritt nå. Få trenings- og restitusjonsinnsikten du trenger for å oppnå den beste tiden din noensinne, med en smartklokke i Forerunner 255-serien. Den har funksjoner som løpswidget og morgenrapport, som gjør at du kan holde riktig tempo for det neste løpet og dagen fremover.

FORERUNNER 55

Se tid. Se avstand. Se tempo. Du får faktisk også mye mer med denne GPS-smartklokken.
Men det viktigste er at den er svært enkel å bruke.

INSTINCT 2 SERIEN

Du vil ha en robust enhet. Du vil ha en tøff enhet. Du vil ha en GPS-smartklokke som ikke ser ut som andre GPS-smartklokker. Instinct kommer i både en stor og mindre størrelse og er laget for å bryte konvensjonene, erobre elementene og tåle mer.

VENU 2 SERIEN

Stil og design kombineres med helse og velvære. Denne GPS- smartklokken er klar og strålende og er spesialutviklet for at du skal komme i bedre kontakt med kropp og sjel – og vennene dine.

Klokken er spekket med gode funksjoner for en god hverdag med en god klokke.

Vívoactive

GPS-Smartklokke som er skapt for en aktiv livsstil.
Få informasjon om kroppen din, og tren med en smartklokke som kan spore alt du gjør og hjelpe deg med å nå helse- og treningsmålene dine. Klokke med innebygde sportsapper, kontaktløse betalingsløsninger, musikk og kontinuerlig helseovervåking.

EPIX

Du vil ha en førsteklasses aktiv smartklokke som er klar for alt – fra hverdagstrening til storslåtte eventyr. Og den bør være fin også. Slå deg løs med en flott AMOLED-skjerm og presisjonskontroller med berørings- og knappekontroll.

Pulsbelter

Få mer ut av treningen med et pulsbelte. Her kan du se alle pulsbeltene fra Garmin.

Et pulsbelte fra Garmin gir en mer nøyaktig måling av puls enn håndleddsbaserte pulsmålere.

Et pulsbelte er spesielt bedre under intervalløkter når pulsen svinger raskt fra lavt til høyt, under aktiviteter hvor armer brukes aktivt f. eks. styrketrening, langrenn, roing.

Når det er kaldt ute kan man ha klokken på utsiden av jakken, og fortsatt ha pulsmåling ved hjelp av et pulsbelte. 

Reimer

Ta av og fest de utskiftbare remmene på enkelt vis. Velg mellom remmer av lær, metall og silikon, og endre klokkens utseende og stil i en fei. Det er alltid enkelt og trygt å bytte. Du trenger ingen verktøy.

Garmin tilbehør

Se mer

Ordliste og folkaring på forkortelser

 • Solar
  • Solar-utgavene har Power Glass-linser som forlenger batterilevetiden med solcellelading.
 • Sapphire
  • Ekstra robust glass
 • S
  • 42mm urskive
 • X
  • 51mm urskive
 • GarminPay™