KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Osprey ble etablert i 1974 i Santa Cruz, California, av Mike Pfotenhauer som håndsydde ryggsekker etter kundenes ønsker og behov. Osprey flyttet i 1990 till Dolores, Colorado.

Osprey produserer ryggsekker med fantastisk passform, stilig design og av svært høy kvalitet. Samtlige sekker er klargjort med løsninger for drikkesystem for både løping, skikjøring, klatring, sykling, vandring, reise, arbeid og mer til. Det er ikke uten grunn at Osprey stadig vinner nye tester og får nye "fans" i Norge.

Osprey - A Lifetime Commitment to Quality

Soelden & Sopris
Talon & TempestAether & ArielRook & RennKyte & Kestrel

"Verdens mest progressive og bærekraftige varemerke"

Hos Osprey er de dedikerte til friluftslivet og et viktig aspekt av deres pågående strategi, er vern og bevaring av vårt naturlige miljø.
Osprey har som mål å bli verdens mest progressive og bærekraftige varemerke for friluftsutstyr med full gjennomsiktighet.

Sunne materialer og produksjon

Resirkulerte materialer er en viktig del av hele Osprey sitt sortiment. Fra plastposer og pappesker til materiale i spenner og skulderstropper. Foruten å være resirkulerte og resirkulerbare er det selvfølgelig PFAS-frie materialer med sertifiseringer som FSC og bluesign® i hele kjeden.

Osprey jobber mot en karbonnøytral produksjon og kjede i alle ledd. De er opptatt av det sosiale aspektet i bærekraft og miljø og sikrer derfor at deres produksjonsledd følger strenge etiske retningslinjer.

All Mighty Guarantee

Siden oppstarten i 1974 har Osprey vært opptatt av holdbarhet og slitestyrke.

Osprey sin filosofi og mål er at alle sekker, så sant det er mulig, skal repareres og sendes tilbake ut i naturen.

Sekker skal være mulige å reparere og serviceteamet til Osprey strekker seg langt for at du skal kunne ta med deg sekken ut på nye eventyr igjen.

Soelden & Soprise

"Teknisk ski- og snowboardsekk fra Osprey"

Soelden er designet og utviklet for herre - Sopris er designet og utviklet for dame

Osprey har skisekker som er tilpasset til alt utstyret du må ha med på topptur og gir det enkel tilgang til utstyret. Modellen Soelden (herre) og Sopris (dame) kommer i flere størrelser med en rekke detaljer du kommer til å elske, enten du har ski eller brett på bena.

Talon & Tempest

"Etterlignet, men aldri i nærheten av originalen"

Talon er designet og utviklet for herre - Tempest er designet og utviklet for dame

Få sekker har vært på flere eventyr både til hverdags og på ekspedisjoner enn disse legendariske modellene fra Osprey. Perfekte for sykling og sommersport, men har også gang på gang vist at den og fungerer godt på langrenn, topptur eller som skolesekk og til hverdags.

Aether & Ariel

"Perfekt for turer som er litt lengre, tyngre og større"

Aether er designet og utviklet for herre - Ariel er designet og utviklet for dame

Disse sekkene er perfekte når du ønsker å bære litt mer, litt tyngre og litt lengre uten at det går på bekostning av komfort eller brukervennligheten. Regntrekk, avtagbart topplokk som kan gjøres om til liten sekk (de største modellene) og tilgangen til hovedrommet gjennom fronten gjør disse sekkene perfekte for lengre eventyr. Enten du bor i telt, på hytte eller på et hostel, så er løsningene i disse sekkene gjennomtenkte og utprøvde.

Rook & Renn

"Minimalistisk, stilren, helgeturer og lange dagsturer"

Rook er designet og utviklet for herre - Renn er designet og utviklet for dame

Dette er en serie med godt ventilerte sekker med enkelt design, stilrene detaljer og god bærekomfort. Perfekte for helgeturer, hytte til hytte eller dagsturer som krever at du har med deg litt ekstra bagasje og vekt.

Kyte & Kestrel

"Robust. Klar for alle miljøer og korte og lange turer."

Kyte er designet og utviklet for herre - Kestrel er designet og utviklet for dame

Om du søker en sekk som tåler å være med deg på alle slags eventyr, hele året - så er disse perfekte for deg. Enten det er fjell, skog eller snø, disse sekkene er designet for å takle alle utfordringer du kaster på dem.

Dagstursekker

Se mer

Barnesekker

Se flere

 

AntiGravity

 

AntiGravity er et prisvinnende bæresystem som gir en god stabilitet og støtte selv ved tung belastning i sekken. Bæresystemet er perfekt for varmt vær, sommerturer og der du ønsker å holde ryggen ventilert og nedkjølt underveis.

 

AirSpeed

 

AirSpeed-systemet fra Osprey er et system der sekken henger oppspent som på som en trampoline. Dette sikrer god gjennomlufting og at du får ventilasjon og mellomrom mellom sekken og ryggen din. Perfekt for varmt vær og aktiviteter med høy aktivitet og tempo.

 

AirScape

 

Bæresystemet AirScape sørger for å holde sekken tett på kroppen og gir deg stabilitet og stødigheten du trenger ved tung last og større sekker. Systemet sørger for å ventilere ryggsøylen og materialene er dessuten laget for å føre fuktigheten bort fra kroppen.

Se mer innhold

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!