KundeserviceReturinfo

NÅ: -25% på ditt neste kjøp* Kode: VINTER25. Les mer

WINTER DEFINES US 

Ferske spor og urørte linjer, vintern er full av muligheter. I det frossne landskapet åpenbarer seg nye veier. Vi tørr å gå lenger, brattere og høyere enn tidligere.

Krevende, ustadig og ofte flyktig, ingenting tilbyr utfordringer som vintersesongen. Vårt utvalg er designet for å la deg trives i denne fiendtligheten. Tilhugget av is, granitt og grus er dette utstyret sterkt, beskyttende og raffinert. Bygget for å hjelpe deg med å møte vinterens utfordringer på strak arm.

KHROMA LATOK GTX

Gå høyere, brattere og lenger enn noen gang med den nye Khroma Latok GTX, bygget for skikjøring i store fjell. Den er pustende, bygget for å utforske offpisten. Den er konstruert med dual weight GORE-TEX Pro Most Breathable. Den balanserer vekt, komfort og beskyttelse på en høy nivå, og tilbyr komfort oppover og frihet nedover.

KHROMA KINETIC

Gjør deg fortjent av svingene dine med den nye Khroma Kinetic. Dette lette randonneskallet er for de som elsker oppover like mye som nedover. Bygget med vårt mykeste hardshell Proflex™-stoff, er det vanntett, vindtett og pakkes litet. Når du trenger ett system for å gjøre alt, fra fjerne randoeventyr til å lande de bratteste linjene, er dette det.

KHROMA TRANSPOSE

Den nye Khroma Transpose er bygget for tøff skikjøring og randonne i den dype vinteren. Isolert med 100% resirkulert PrimaLoft® Silver som holder deg varm på de kaldeste dagene. Lett, pakkebar og svært pustende, Proflex™ ytremateriale holder deg komfortabel både opp og ned.

KHROMA GLOVES

Tekniske, smidige og lette hansker som er vindtette og gjør det enklere å justere ting som bindinger, feller, tau og andre ting man må bruke fingrene til, uten at man trenger å ta av seg hanskene. Khroma Tour har Gore-Tex® Infinium membran og Khroma Freeride har Gore-Tex® Plus.

KHROMA PACKS

Leter du etter ferske spor og store linjer? Den nye Khroma-ryggsekken er bygget for den selvgående randonnekjøreren. Bygget for å være både ultralett og tåle det mest ulendte terrenget, med solid Cordura med Spectra® Ripstop-konstruksjon som beskytter mot skarpe skikanter, stein og isøkser. Lett, solid og sikker både opp og ned.