KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

 

 

reima - guide til å kle barna riktig

Se alle produktene fra Reima her

Slik kler du barnet for vintervær

Å kle et barn for vinteren og komme seg ut døra i tide er ingen enkel oppgave. Her er alt du trenger å vite for å velge passende klær som ikke bare vil holde den lille varm og komfortabel, men også hindre deg i å gå fra vettet.

Utendørs klær for ulike aldersgrupper

Jo mindre barna er, jo varmere bør de være kledd. Målene deres endrer seg når de vokser, derfor designer Reima tøy som er tilpasset de spesifikke behovene på hvert utviklingstrinn.

Baby

Babyer som sover ute i vogn, trenger et ekstra varmelag, som en sovepose eller et veldig varmt teppe. Jo lenger du planlegger å være ute, jo varmere bør antrekket være.

Småbarn

Småbarn har mye energi, men de er fremdeles i mindre bevegelse enn eldre barn. Dette betyr at de ikke svetter like mye og vil derfor trenge mer varme. For småbarn byr de romslige kjeledressene fra Reima på plass til bleier, lange glidelåser for enkel av- og påkledning, og de har dessuten et lengre ryggparti og kortere ermer og ben.

Junior

Om mulig bør du bruke lettere klær på barn som beveger seg mye og leker aktivt. Dette forhindrer at de svetter for mye. For de større barna har Reima unisex-design med lengre ermer og ben, noe som sikrer en behagelig og praktisk passform som går hånd i hånd med deres aktive livsstil.

Reima Stavanger vinterdress

"Blir ikke gjennomvåt sånn som de tidligere vinterdressene vi har kjøpt til sønnen vår. Absolutt å anbefale, også ser den fin ut og"
Susanne C

"Den beste dressen på markedet. Det er denne vi på Svalbard synes er best og varmest til barna våre ☺️"
Henrikke

Stavanger

Se mer

Lag på lag: Beskytt barna dine mot vinterkulda

Nøkkelen til å holde seg varm om vinteren, er å bruke lag på lag. Et tett indre lag av et pustende materiale, et varmt lag i midten av ull, og enda et beskyttende ytre lag, vil holde barn komfortable hele vinteren. 

1. Velg et innerlag

Dette holder barnets hud tørr og hjelper dem å håndtere kulden lenger. Det transporterer også svette bort fra huden deres. Ulike materialer, som ull og syntetiske fibre, har ulike formål. Ull er ekstra varmt, og tekniske lag er topp for svette aktiviteter.

2. Det fyldige eller ull mellomlaget

Det midterste laget er den beskjedne helten. Det handler om å tilføre ekstra varme uten å tynge ned barna. Løse lag er gunstige, fordi de fanger luften og varmer den opp. Reima har mengder av valgmuligheter å by på, fra fleece til ull; det er bare å velge din favoritt.

3. Et vindtett, vanntett og pustende ytterlag

Ytterlaget sørger for viktig beskyttelse mot vind, regn og snø. For en perfekt balanse mellom funksjon og komfort bør du velge et plagg som er vanntett og pustende, som holder været ute og samtidig lar svetten fordampe.

Reima Overall Parvin
"Jeg er kjempe fornøyd, det er 2. gangen jeg kjøper den. Min første har ungen brukt i 2år. Den er bra for å bruke under vinterdress og kan også brukes i høst under tynn regntøy."

Homera K

Populært fra Reima

Se mer

Fullfør det varme antrekket med tilbehør

Når du skal ut i vinterkulden er det ingenting som er bedre enn lue og værbestandige votter for å holde på varmen. Luer, krager, votter og sokker er viktig tilbehør.

Når temperaturen er under +10 °C, er det som oftest lurt å bruke lue og hansker. Etter som det blir kaldere, trenger hender og hode mer beskyttelse, gjerne med pustende tilbehør som slipper ut fuktighet.

Husk- Luft er det beste isolasjonsmaterialet. Klær som sitter for stramt, holder ikke barna varme. Derfor bør det være plass til ekstra hansker inni vottene og et ekstra par sokker i skoene.

Reima Balaclava
"Denne luen er den beste vi har hatt med tanke på passform, lengde foran og bak, og god tildekking av ørene uten at luen vrir seg når man snur seg og ser til siden. Den er perfekt i utforming rundt ansiktet med tanke på at det hverken blir for smalt/trangt eller for vidt. Den holder seg godt på plass og er en veldig behagelig, lun og varm lue til de små☺️👍 Skulle gjerne hatt en i grønn også så vi kunne variert litt☺️ Lykke til med et meget bra produkt 😀👍"
Camilla

 

 

Tre grunner til å velge Reima sko

1.    God passform for sunne føtter

Alderstilpasset design i sko som støtter normal bevegelse av føtter.

2.    Enkel omsorg for bekymringsløse trinn

Riktig fottøy for enhver årstid og vær. Mange modeller kan vaskes i maskin for enklere vedlikehold.

3.     Fornuftig beskyttelse for bedre opplevelse

Alltid riktig nivå av demping, isolasjon og beskyttelse. Oppvarmingssåler og riktig isolasjon for vintre, vanntette joggesko og støvler for midtsesongene. Reima har tenkt på alt, så slipper du.

Fottøy

Se mer innhold

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies