KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Salomon terrengløping

Vår, sommer, høst vinter - Salomon følger deg på dine løpe eventyr, uansett underlag, føre eller forhold.

Salomon er en dedikert produsent av utstyr, som utvikler, pusher grenser og som er lidenskapelig opptatt av å få folk ut i naturen - akkurat som oss i Fjellsport.

"Salomon - Tomorrow is Yours"

Hva er så spesielt med Speedcross?

Speedcross har siden sin opprinnelse på begynnelsen av 2000’ tallet vært med i fronten av utviklingen av løpesko.

Skoen har vært med å bane vei og gitt godt grep for løpere som har søkt utenfor tradisjonell alfarvei. Terreng, trail, sti, skog og fjell – Speedcross har vært der. De som har fått øynene opp for Speedcross bruker den gjerne på flere eventyr og mange bruker den dessuten og i hverdagen.

Det har etterhvert ikke blitt så uvanlig å og se speedcross i bruk også gatelangs og i mer urbane områder – Ikke bare ser den bra ut, den er og komfortabel og gir et trygt og godt grep, også på nedsnødde fortau.

Skoen har i sin 6. utgave rukket å bli smått legendarisk, og behøver kanskje egentlig ingen introduksjon - men det er verdt å nevne at 6'ern er lettere og gir om mulig et enda bedre grep enn tidligere - Den oppdaterte overdelen er både fin og funksjonell og byr på legendarisk Speedcross-komfort.

Detaljer:

 • Oppdatert yttersåle som gjør at skoen får bedre grep på vått underlag og avviser søle/leire bedre
 • SensiFit™-designet gir en tight støtte rundt foten og klassisk Speedcross-komfort
 • EnergyCell™+-mellomsålen i blandemateriale og en sveiset, fotnær overdel
 • Mud Contagrip®
 • Mesh som forhindrer smuss fra å samle seg mellom foten og fotsengen
 • Quicklace ™
 • Ripstop-materiale
 • Resirkulert materiale
 • Drop: 10mm (32mm/22mm)
 • Dybde på knotter: 5mm
 • Vekt: 298g

Forskjellig såle til forskjellig bruk

Contagrip® er en såleteknologi utviklet av Salomon. Her har Salomon full kontroll over såler fra design til produksjon og kan være sikre på at skoene de designer får optimale såler for sitt bruk.

I dag er det fem forskjellige såler fra Contagrip®, alle unike og med gjennomtenkt design – utviklet i samarbeid med utøvere innen de forskjellige fagfelt.

Contagrip er kjent for sin slitestyrke, sitt gode grep og deres innovasjon og pågangsmot for å hele tiden utvikle seg og finne bedre løsninger.

 

Bonatti

For å kunne prestere på topp, for å virkelig yte maks og for å få mest mulig ut av kroppen når du løper, så er bekledningen viktig.

Bonatti leverer full beskyttelse mot elementene og gir deg det lille ekstra du behøver for å føle deg komfortabel, ventilert, beskyttet og isolert mot elemtene og ytre.

Bonatti Cross - som best når det er vindfullt.

Vindbeskyttelse med lav vekt og god pusteevne. Ideell for treningsdager med høyt tempo. Jakken er lett vannavvisende og har stretchpanel bak. Den har brystlomme med glidelås, perfekt til mobilen.

 

Bonatti Waterproof (WP) - vanntett beskyttelse med lav vekt og god pusteevne. 

Jakken puster godt og beskytter deg mot været med god bevegelsesfrihet og lav vekt. Den har en vannsøyle på 10 000 mm, vanntett glidelås, praktiske lommer og refleksdetaljer for økt synlighet i mørket. Pakkes enkelt ned i sin egen brystlomme.

AdvancedSkin Dry 10K/10K beskytter mot regn, snø og vind, men lar fuktighetsdamp slippe ut, slik at du holder deg komfortabel gjennom hele løpeturen!

Perfekt for utendørs trening, hele året i alle vær.

Se alt av Salomon

Salomon er en familiebedrift grunnlagt i 1947 av Francois Salomon med hovedkontor i Annecy Frankrike med spesiell høy interesse for alle typer sport som ble utøvd i de vakre franske alper.

"Salomon - Tommorow is Yours"

Se mer innhold

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies