KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Vilkår for bruk av produktomtaler hos Fjellsport.no

Vi vil gjerne lære av dine erfaringer med produkter kjøpt hos oss, samtidig som dette vil gi andre kunder bedre informasjon om produktene i vår nettbutikk. Dine erfaringer har stor verdi uavhengig av om du har gode eller dårlige erfaringer med produktet. Ditt bruksområde for produktet vil også være av stor interesse for andre kunder.

Fjellsport.no håndterer innsamling, behandling og presentasjon av produktomtaler etter følgende retningslinjer

 1. Vi sender en mail til deg som kunde ca 10 dager etter siste ordre. Her spør vi om du kan gi oss en kort produktomtale.
 2. Du trykker på linken når du har lyst og tid til å gi din tilbakemelding.
 3. Om du ikke er interessert og aldri vil bli spurt igjen, så har du mulighet for å trykke på en link for dette også.
 4. Du gir produktet en karakter (1-5) og en skriftlig tilbakemelding.
 5. Karakteren som vises ved produktet i nettbutikken er basert på et gjennomsnitt av innsendte karakterer.
 6. Du kan velge om du vil ha navnet ditt ved omtalen eller om du vil være anonym.
 7. Vi leser og godkjenner alle produktomtaler manuelt. Alle omtaler som er produktrelaterte med verdi for andre kunder publiseres, uavhengig av karakter.
 8. Produktomtaler som inneholder linker godkjennes ikke.
 9. Gjelder tilbakemeldingen feil i beskrivelsen eller feil bilde, prøver vi å rette opp i dette. Tilbakemeldingen vil ikke publiseres dersom dette rettes opp, slik at det ikke skaper forvirring for andre kunder.
 10. Ikke produktrelaterte tilbakemeldinger som gjelder returer, reklamasjoner, leveranser og lignende bes henvises til vår kundeservice og vil utover det ikke bli publisert.
 11. Informasjonen videreformidles aldri til 3. part som ikke har berettiget interesse* og er kun til bruk i vår nettbutikk for å hjelpe andre kunder med å velge rett produkt.

Har du spørsmål vedrørende produktomtaler eller ønsker en produktomtale slettet etter at den er publisert, vennligst send en mail til [email protected].

* Vi bruker tjenesten Testfreaks.com for å håndtere produktomtaler på Fjellsport.no. For mer informasjon om hvordan Testfreaks håndterer data, se Testfreaks DPA.

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies