KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Garmin inReach

Din trofaste følgesvenn på korte og lange turer!

Gi deg selv og de hjemme trygghet uansett forhold.


Lurer du på om Garmin inReach enhet er noe for deg? Vi har samlet noen tilbakemeldinger av hvordan kunder opplever tryggheten av inReach på tur. Vil du vite enda mer om hvordan Garmin sin inReach-satelitteknologi fungerer, les mer om det lengre ned på siden. 

Les Anders Brenna sin historie om
hunden Sacha, som fikk smaken for InReach

"en venn falt og knakk ankelen på ski oppe i Sunnmørsalpene i en dal på over 1000hm. Ingen mobildekning der fallet skjedde, og jeg måtte springe opp på nærmeste fjelltopp for å få mobildekning og tilkalle hjelp"
- Harald

Her er jeg på Store Brekketind med Garmin Messenger i sekken. En lang innmarsj på ca 4 timer, uten mobildekning oppover dalen og breen. Da er det greit for kona hjemme at jeg sender en SMS med messenger om at alt er bra underveis.

Jeg kjøpte Garmin Messenger etter denne episoden hvor en venn falt og knakk ankelen på ski oppe i Sunnmørsalpene i en dal på over 1000hm. Ingen mobildekning der fallet skjedde, og jeg måtte springe opp på nærmeste fjelltopp for å få mobildekning og tilkalle hjelp. Min mobil gikk tom for strøm også. Garmin Messenger har 28 dager med batteritid, så da er en tryggere. Det gikk heldigvis bra denne gangen.

Meg til høgre, og en kompis på vei på skitur i Hornindalsområde, på vei opp en dal det ikkje er mobildekning. De er det mange av i Vestlandsfjella. Det var så vanvittig fine snøforhold i denne dalen,at vi gikk opp igjen flere ganger og kjørte pudder. Vi hadde det helt topp, og timene dro av gårde. Da uten mobildekning var det veldig greit å sende en SMS hjem for å melde at alt stod bra til med oss.

Dette er fra toppen av Romedalstinden. På vei ned igjen treffer vi på en venninnegjeng på vei på telttur. Vi treffer de i et dalstrøk uten mobildekning. En av de har fått problem med pusten og form, og vi må hjelpe henne ned fra fjellet. Hun trakker også over, og vi bruker lang tid for å få henne ned fra fjellet. Jeg hadde Garmin Messenger i sekken, og det var ikke langt unna at vi fikk bruk for den, men vi fikk henne heldigvis ned igjen uten annen hjelp.

Her er jeg på helweekend med kost/losji på fjelltopp på 1365moh. Uten dekning går det fint med en Garmin Messenger i lomma, så jeg kan melde ifra at alt er bra underveis.
Alle som ferdes i fjellet bør ha en slik. Det koster meg 165,- i mnd.sum å være tilkoblet med denne nødsenderen.
Idag ringte jeg og snakket med HRS (Hovedredningssentralen)  for å forhøre meg om at de fikk kontakt om jeg måtte trykke på nødknappen på Garmin Messenger. De kunne forsikre meg om at de fikk beskjed fra Garmin med nøyaktig posisjon, og kunne agere deretter.

Les hele historien til Harald:

Hvordan funker Garmin inReach-satellitteknologi?

Med inReach-satellitteknologi fra Garmin og et satellittabonnement kan du holde kontakten globalt, uansett hvor du er. Du kan sende og motta meldinger, finne frem, spore og dele reiser og, om nødvendig, sende et SOS for å få nødhjelp fra et døgnåpent globalt overvåkningssenter via Iridium®-satellittnettverket med 100 % global dekning.

Værvarsel

Undersøk værforholdene før du drar på tur. Motta værvarsler rett på enheten din, slik at du kan ta veloverveide valg basert på lokale værforhold eller neste destinasjon.

GPS/NAVIGASJON

Alle inReach-aktiverte Garmin-produkter har GPS-navigasjon – fra kompass- og retningsfunksjoner til grunnleggende merking av rutenettveipunkter og brødsmulestier til avansert kartveiledning med detaljert TOPO-grafikk, rutekart, høydemåler-/barometer-/kompassreferanser med mer.

Sosial sporing og deling

Når Earthmate®-appen (gratis) er parkoblet med utvalgte inReach-enheter via trådløs Bluetooth®-teknologi, kan du bruke en smarttelefon eller et nettbrett til å sende meldinger, spore, se kart og sende SOS, uansett hvor du befinner deg, via inReach-enhetens tilkobling. Du får også tilgang til nedlastede topografiske kart, satellittbilder i farger med mer på mobilenheten din med Earthmate.

Alt i alt sikkerhet for meg, og underholdning for andre. Anbefales.
- Arne

Hei ! 
Min Garmin inReach er med meg på lengere turer og reinsjakt . Den gir meg miligheter til å gjøre ting både mere spontant og sikrere . Flere av de som får tilgang på sporingen min sier det er litt som å være med på tur/jakt . Alt i alt sikkerhet for meg , og underholdning for andre . Anbefales . 
Les hele anmeldelsen til Arne:

Interaktivt SOS

Hvis det oppstår en nødssituasjon, kan du sende et interaktivt SOS-varsel til GEOS, det Garmin-drevne International Emergency Response Coordination Center (IERCC) med profesjonell global overvåking døgnet rundt. Her svarer kvalifisert personell på meldingene dine, sporer enheten din og varsler nødetater i området – slik at du kan være sikker på at hjelpen kommer. Garmin IERCC holder kontakten med deg og nødkontaktene dine til situasjonen løser seg.

Apper til enheten din

Garmin Explore™- og Earthmate®-appene gjør at du kan se den gjeldende posisjonen din, planlegge og navigere på ruter, angi og administrere veipunkter og mye annet via en smarttelefon eller et nettbrett. Når appene er parkoblet med en kompatibel inReach-enhet, kan du bruke dem for å få en toveis meldingsfunksjon, sporings- og SOS-funksjoner over det 100 % globale Iridium-nettverket. Uansett hvilken inReach-enhet du har, kan du bruke Garmin Explore-nettstedet til å planlegge turen din og se ruter du har lagret på enheten.

"Hver kveld gav jeg mine følgere en kort oppdatering om hvor jeg var og at det stod bra til."
- Lars Kristian

Hei,

Jeg gikk Norge på langs, fra Knivskjellodden til Lindesnes, sommeren 2018. Turen tok 111 dager, med start i begynnelsen av juni.

En trofast følgesvenn under hele turen var min InReach-enhet. Jeg hadde en eldre type med på turen, men har siden da skaffet meg den lille varianten, som knapt veier noen ting. Det var en stor trygghet for meg å ha med min lille “telefon” og kartassistent. Selv om jeg ikke brukte den til faktisk orientering, var det likevel godt å vite at den når som helst kunne fortelle meg hvor jeg var, hvor langt jeg hadde gått osv. Jeg er i overkant interessert i å studere kart og geografien i det området jeg befinner meg. Ettersom min InReach hadde innebygget kart, kunne den fortelle meg litt om områdene jeg skulle gå gjennom. Noen ganger brukte jeg også InReach til å skaffe meg siste værmelding. Det var bra i de tilfellene jeg befant meg utenfor annen dekning for telefonen. At de stemte ganske godt også, var så klart en fordel. Batterikapasiteten var overraskende bra. Jeg kunne gå i mer enn en uke av gangen uten å lade den.

Hver kveld gav jeg mine følgere en kort oppdatering om hvor jeg var og at det stod bra til. De forhåndsprogrammerte meldingene fungerte veldig bra på denne måten. Det var derfor fort gjort å sende en melding. Heldigvis slapp jeg å bruke den store røde knappen, men å vite at hjelpen er tilgjengelig om noe skulle skje, ja det er uvurderlig og av og til livreddende på en tur som den jeg gikk.

På min neste lange tur, blir garantert min lille InReach med på lasset. 

Kanskje du vil lese litt om turen i boka jeg har skrevet? Den kan du finne på Kolofon forlag (https://bokhandel.kolofon.no/b/norge-nord-og-ned-).

Turhilsen fra Lars Kristian

På bildet er jeg på vei over “De sju søstre” utenfor Sandnessjøen, med min InReach på brystet.

Les Lars sin historie fra Norge på langs

Parkoble med kompatible Garmin- enheter

Bruk kompatible klokker, maritime kartplottere, håndholdte enheter og andre enheter fra Garmin til å utløse et SOS-varsel, sende og motta forhåndsdefinerte meldinger, se detaljerte værmeldinger og mye annet.

Toveis meldingsfunksjon

Garmin-produkter med inReach-teknologi er laget for å holde deg tilkoblet. Du kan sende og motta tekstmeldinger eller e-poster og motta svar via Iridium‑satellittnettverket.

inReach-produkter

Se alt fra Garmin

Sindre Kolbjørnsgard forteller om Garmin Gpsmap 67i
med inReach-satellitteknologi

Se mer innhold

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

PersonvernerklæringKjøpsvilkårCookies