KundeserviceReturinfo

Bli medlem, få 30% på ditt første kjøp* Mer info her☀️🎉

Tarp

Tarp har med årene blitt en ganske vanlig del av folks utstyr til friluftsliv. De aller fleste tarper ser relativt like ut, med kun noen små forskjeller. Det kan allikevel være store forskjeller i materialer, vekt og pris.

Det er utallige måter å slå opp en tarp, her har vi laget en video som viser deg noen av de.

Skal du kjøpe tarp? Se denne videoen først!

Tarp er supernyttig på tur og har nesten flere bruksområder enn poteten! En god tarp beskytter deg mot regn, snø, vind og sol☀️🌧☔️
Vi viser deg noen av våre favorittmåter å henge opp tarp på.
Tarpene i videoen er fra Sydvang og kommer i 9, 11 og 15 kvm.

Forskjellige typer, fasonger og størrelser

Tarper kommer i forskjellige størrelser, ofte oppgitt i kvadratmeter. De varierer ofte fra 5m2 til 20m2 og vekten øker i takt med størrelsen. En større tarp er som regel vanskeligere å sette opp og krever sterkere festepunkter enn en liten.

 

De fleste tarper er rektangulære, med 8 festepunkter og snorer ferdig knytt fast.
Noen har og hendige små lommer man kan legge snorene inn i når mann pakker ned tarpen, så den er enklere å slå opp igjen uten at alt floker seg.

Enkelte tarper er laget for å være lettest mulig og er midre slitesterke, mens andre er tyngre, sterkere og mer solide. Gode festepunkter/maljer til snorer er viktig uansett hvilken størrelse du ønsker. Ta med litt ekstra snøre på tur, så har du enda flere muligheter til oppsett om snorene ryker eller ikke er lange nok.

Tarp - med stang eller stav

Å sette opp tarp med en tarpstang eller en skistav kan og være et godt alternativ. Om man setter en stang eller stav på midten, husk å legg en sekk eller en annen beskyttelse mellom stang og duk - så du ikke ødelegger duken. (i filmen bruker vi en sekk på toppen av stokken som står i midten)

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!