KundeserviceReturinfo

Frakt og leveringsmetoder

Det er viktig for oss i Fjellsport.no at du som kunde får dine varer levert som forventet. Til rett tid og på rett plass. Vi samarbeider derfor med Bring/Posten med flere ulike leveringsmetoder, og Porterbuddy som også tilbyr samme-dags-levering (i enkelte områder). Her finner mer informasjon om de ulike fraktalternativene våre.

Postens leveringsalternativer


Utleveringssted - Standardlevering (Posten Klimanøytral Servicepakke)

 • Vanlig levering med Posten til postkontor eller Post i Butikk.
 • Fri frakt på ordre over kr 1000,- ink mva. Pris: kr. 49,- ink mva på ordre under kr. 1000,- ink mva.

Levering til postkasse

 • Fri frakt på ordre over kr 1000,- ink mva. Pris: kr. 49,- ink mva på ordre under kr. 1000,- ink mva.
 • Er sendingen for stor, får du SMS eller hentelapp med beskjed om at pakken kan hentes på ditt hentested.
 • Posten/Fjellsport.no har ansvaret for sendingen til det at den er registrert som levert. Fra det at sendingen er registrert som levert har kunde ansvaret for sendingen.

Pakkeautomat

 • Fri frakt på ordre over kr 1000,- ink mva. Pris: kr. 49,- ink mva på ordre under kr. 1000,- ink mva.

Hjemlevering - På Døren

 • Posten leverer pakken hjem på kveldstid mellom kl. 17-21 i byer og tettsteder, og mellom 08-17 til øvrige steder (avhengig av ditt postnummer). Du får beskjed om forventet utleveringsdag i god tid, med sporingslenke på SMS eller e-post. Via sporingslenken kan du endre utleveringsdag. Tidspunkter kan endres i høysesong.
 • I byer og tettsteder du få informasjon om estimert leveringstidspunkt innenfor et timesintervall. Da kan bilen følges i sanntid, og du kan gjøre valg underveis.
 • Du kan også gi Posten fullmakt til å sette igjen pakken ved døren eller på angitt sted, og vil da få en bekreftelse når dette er gjort.
 • Dersom pakken ikke kan leveres, blir den sendt til din lokale Post i Butikk. 
 • Pris: kr 49,- ink mva på ordre over kr. 1000,- ink mva. Pris: kr 89,- ink mva på ordre under kr. 1000,- ink mva.
 • Mrk:! På Døren har samme leveringstid som Servicepakke. Samme-dags-levering tilbys kun av Porterbuddy i de områdene der de opererer. Se under for mer informasjon om Porterbuddy
 • Ikke gyldig leveringsalternativ til Svalbard - for mer informasjon om Svalbard, se lenger ned.

Hjemlevering - Porterbuddy, alltid først!

 • Porterbuddy tilbyr samme-dags-levering (mandag - fredag ved bestilling før kl 12:00) i stor-Oslo, Drammen, Jessheim, Ås, Drøbak, Holmestrand, Horten, Tønsberg, Sandefjord og Larvik. Tjenesten vil kun vises på postnummer der det leveres.
 • Neste-dags-levering tilbys nå også kunder i Bergen, Stavanger og Trondheim (her må ordre legges inn før kl. 12:00 dagen før).
 • Fraktkostnad:
  99kr for ordre under 1000kr levering samme dag / 89kr for ordre under 1000kr etter samme dag.
  49kr for ordre over 1000kr levering samme dag / 39kr for ordre over 1000kr etter samme dag.
 • Når ordren er pakket, mottar du en SMS med link til sporingsside der du kan velge om du ønsker kontaktløs levering. Porterbuddy gir deg også muligheten til å legge igjen informasjon om leveringen, du kan til og med sende meldinger direkte til budet underveis.
 • For å se om Porterbuddy leverer til deg, kan du legge inn ditt postnummer i den lille Porterbuddy-boksen på produktsiden.
 • Dersom dagens dato (så sant det er før kl 12.00 og virkedag) ikke dukker opp,  kan dette bety at Porterbuddy ikke har ledig kapasitet for leveringer den aktuelle dagen. Første mulige dato for levering blir forespeilet i kassen. 

Hente selv på hentepunkt i Sandefjord

Du er hjertelig velkommen til å hente varene din selv i vårt hentepunkt i Sandefjord. Dette er selvfølgelig gratis! Velg då alternativet "Utlevering i butikk - Fjellsport.no" i kassen.

Merk at vårt lager er helautomatisert. Bestiller du dine varer for henting hos oss, så prioriteres disse ordrene av systemene. Som regel er dine varer klare til å bli hentet etter 1 - 3 timer etter at du la ordren. Men ved stor pågang, så kan det hende at ventetiden er lenger. Du vil motta en SMS når varene er klar til henting.

Åpningstider: Mandag - fredag 10-18. Adressen er Klinestadmoen 1 eller se Hentepunkt i Google Maps.

Mrk: Ordre lagt med adresser i mva-frie områder kan ikke hentes i Sandefjord.

Svalbard / Jan Mayen

Levering til Svalbard:

 • På ordre over kr 1000,- inkl. mva: Kr 160,- (eks. mva).
 • På ordre under kr 1000,- inkl. mva: Kr 39,20 + 160 (eks. mva) for frakt - totalt kr 199,20 (eks. mva). I kassen er mva inkludert, men vil bli trukket ifra ved fakturering. 

Momsfri levering til Svalbard:

Vi tilbyr momsfri levering til Svalbard. I kassen er totalsummen inkl. MVA, men når ordren sendes vil beløpet være eks. MVA. Velger du kort eller Vipps som betalingsmetode vil totalsummen inkl. MVA bli reservert, men når ordren sendes og blir utfakturert er summen som blir trekt eks. MVA og reservasjonen for MVA vil slettes og aldri trekkes fra kontoen. Velger du faktura som betalingsmetode vil du motta en korrekt faktura eks. MVA når ordren er sendt og utfakturert fra vårt system. 

Jan Mayen:

Vi har dessverre ikke mulighet til å tilby levering til Jan Mayen for våres kunder. Ved spørsmål, vennligst ta kontakt med kundeservice. 

Ofte stilte spørsmål om levering

Her finner du vanligste stilte spørsmålene vår kundeservice svarer på om temaet frakt og levering. For mer detaljert beskrivelse om temaet, se Frakt og leveringsmetoder.

Hvordan får jeg fri frakt?

Fjellsport.no tilbyr deg som kunde fri frakt på alle ordre over kr 1000,- (ink mva) til steder på fastlandet i Norge som leveres med Postens Klimanøytral Servicepakke, levering til postkasse samt pakkeautomat. 

Til Svalbard tilkommer det et tillegg på kr. 160,- eks mva som legges til når du velger leveringsmetode i kassen. Se under for flere detaljer om levering til mva-frie områder.

Hvordan sporer jeg pakken min?

Posten
Når ordren er pakket på vårt lager og send ut, vil du motta en utsendingsbekreftelse på epost med et sendingsnummer som du kan spore hos Posten (i app eller på web). Du mottar også SMS når pakken er underveis og en hentekode når den er klar til utlevering på ønsket hentested.

Porterbuddy
Når ordren er pakket på vårt lager og sendt ut, vil du motta en mail med bekreftelse på at denne er på vei. Du mottar en SMS fra Porterbuddy at pakken leveres til ønsket tidspunkt og du kan også chatte med budet underveis.

Hvilke frakt og leveringsalternativer tilbyr dere?

Vi samarbeider med Bring (Posten) og Porterbuddy. Se Frakt og leveringsmetoder for mer informasjon.

Nyhet: bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!