KundeserviceReturinfo

NÅ: -25% på ditt neste kjøp* Kode: VINTER25. Les mer

Northwestern

Født sønn av en stolt, norsk fisker fra Åkrehamn på Vestlandet, kom Capt. Sig Hansen skrikende til verden med fiskelyst i blodet. Du har kanskje sett han i TV-serien «Dedliest Catch»? Han har fisket om bord på Northwestern, midt i Beringhavet. Når man fisker i dette barske miljøet, er det livsnødvendig at en kan holde seg varm og tørr og samtidig ha god kroppslig bevegelighet.

For å imøtekomme dette behovet, har Capt. Sig Hansen og hans team designet Northwestern kolleksjonen der de har kombinert det beste fra teknisk fiske- og fritids bekledning. Klærne er spesielt utviklet for å holde deg varm og tørr fra innerst til ytterst, i all slags vær og vind.

Klærne har høy komfort og gir deg svært god bevegelsesfrihet enten du skal på fottur i skog og mark, på krabbefiske i Beringhavet eller stå på ski i den norske fjellheimen.

Enn så lenge består kolleksjonen av skalljakker og bukser, fleecejakker, ullgensere og collegejakker. De jobber imidlertid kontinuerlig med å utvikle nye, spennende produkter.