KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

 

Guide til å velge riktig turbukse

Funksjonelle klær når vi er ute i naturen handler som regel om å skape de aller beste forutsetningene for å være aktiv utendørs. Du kan selvfølgelig ha på deg hva du vil, men det er visse funksjoner og detaljer med friluftsklær som bidrar til en bedre opplevelse – uansett om det er varmt, tørt, vått, fuktig eller kaldt.

Sånn er det også med turbuksene. Avhengig av hvilken type fottur du skal ut på og i hvilket vær, vil de forskjellige buksene passe bedre enn andre. Derfor har vi i denne guiden listet opp noen ting som kan være greit å tenke på når du skal velge turbukse.

Passform, komfort, kvalitet og funksjonalitet

Du kjenner deg selv best og det er ut i fra dine preferanser du bør starte. Liker du mye stretch eller mer motstand i buksene? Har du en preferanse med lommer foran, på siden eller vil du også ha lommer på baksiden? Ønsker du en lett tilgjengelig plass til mobiltelefonen din? Ønsker du å kunne justere midjemålet fritt, eller kanskje du foretrekker å ha en mer elastisk midje? Å ta utgangspunkt i deg selv og dine egne preferanser gjør det lettere å finne en modell du vil like. For å hjelpe deg på veien har vi listet opp funksjoner og tips for våre forskjellige modeller av turbukser nedenfor.

Kjøpshjelp

 

 

Bjørndalen Turbukse - den optimale turbuksen

Bjørndalen er en slitesterk turbukse laget av vevd stoff med elastiske partier for optimal bevegelsesfrihet og med ventilasjon på siden. Buksen har justerbar midje og lommer foran med innerlomme for mobiltelefonen. Forsterkede benavslutninger, lett vannavstøtende med fluorkarbonfri impregnering, fremre skrittsøm for å unngå gnagsår og støvelkroker for å feste i støvlene gjør denne buksen optimal for både lange turer og i trangt terreng

 

 

Diabas Hiking Pants - slitesterk turbukse for aktivt friluftsliv

Diabas er turbukse med en løsere, rett passform i vevd materiale med deler i stretch for økt bevegelsesfrihet. Denne modellen har fluorkarbonfri impregnering, åpne håndlommer, to benlommer med lokk, og en baklomme med glidelås. Diabas har også fremre skrittsøm for å unngå gnagsår og en støvelkrok til å feste på støvlene for å unngå ubehag i trangt terreng. Disse buksene er et veldig godt alternativ for fotturer og aktiviteter som padling om sommeren takket være ventilasjonen og at den er lett vannavstøtende (merk: ikke vanntett)

 

 

Trollstein Stretch Hiking Pant - luftig turbukse med optimal passform

Trollstein er en tynn og luftig turbukse med mye stretch for optimal passform og bevegelsesfrihet. Åpne lommer foran og lommer på bena med glidelås der du har plass til mobiltelefon eller kompass. Med justerbar midje, ventilasjonsglidelåser og en ekstra kile festet til linningen, egner denne buksen seg godt til fotturer som også inkluderer lettere klatring eller fotturer som krever større bevegelsesfrihet.

 

 

Bjona - tynnere turbukse med smalere benpassform

Bjona er en tynn og luftig turbukse med slankere passform og elastisk midje for best komfort. Buksen har elastiske deler ved knærne og i skrittet same en forsterket skrittsøm foran for å unngå gnagsår på lange turer. Fire frontlommer med både åpne og lukkede lommer med glidelås, hvor også herrebuksene har en baklomme med glidelås. Takket være det lette vannavstøtende materialet og den slanke passformen passer denne buksen for de som ønsker å gå på tur med en lettere og tynnere bukse som har en slankere passform.

 

 

Selbu Turtights dame - turbukse i tightsformat

Selbu Turtights for dame er en slitesterk og teknisk turtights. Den har en konstruksjon av forsterkning over kne og sete som beskytter mot slitasje, og to store lommer på lårene, hvorav den ene har glidelås. Dette gjør det til en perfekt turbukse for de som heller liker tights mer enn de tradisjonelle buksene.

Turbukser til herre

Se fler

Turbukser til dame

Se fler

Se mer innhold

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies